Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia7127

wyniki tarczycy

Polecane posty

Gość kasia7127

Witam, robiłam ostatnio badania i Tsh: 0,442 FT3: 4,8 a FT4: 14,65 Mam 31 lat i lekarz rodzinny stwierdził że są one niskie ale nic więcej nie usłyszałam. Że niby Może tak mam... Proszę o opinie bo nie wiem czy się martwić Z góry dziękuję

Gość gość
woytek piczo, jak mam zbic tsh w dół? czemu crp z 0,2 poszlo na 1,0 a ob z 2 na 11. czy to ze spalam 4,2 h moze miec wplyw? jak tarczyce podkrecic bo nie schudne inaczej. moze to byc wynik anemii? tej chmury jodu -131, przemeczenia> czemu mam niski wapn? jak go podniesc kiedy po mleku mam pierdy i bol brzucha a musze 1-2 kawy dziennie wypic. co robic?

Gość kasia7127
Dodatkowo kilka lat temu robiłam usg i stwierdzono Jeśli dobrze pamiętam "wole obojętne" Na dzień dzisiejszy szumi mi w lewym uchu od kilku miesięcy Czytałam że jest to połączone z tarczycą

Gość gość
co mam se zwiekszyc sama letrox na oko czy do lekarza isc? zebym se znow pikawy nie wykonczyla. chociaz ft 4 pokazuje ze dawka tak jakby byla ok. czyli cos mi konwersje zaburza. moze zmeczenie stres slodycze.. gluten? niedobory jakies