Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to sama prawda

Kobiet po 30stce nikt nie poślubi

Polecane posty

Gość gość
Autorze ja jestem mężatką i widać że ty się nigdy nie ożeniłeś. Małżeństwo to nie jest żadna sielanka tylko ciężki żywot aż do śmierci. Te co się nikt z nimi po 30-tce nie ożeni to nie wiem czy coś w życiu straciły!

Gość gość
Ja tam wyszłam za mąż po 30-tce :D

Gość gość
też teraz widzę że to nie żadna sielanka, trzeba akceptować wady partnera i nie ma juz z tego wyjscia....

Gość gość
gość 2017.02.28 tak flirtują ludzie po 30tce smiech.gif Zgłoś Taaaa.... stare sfrustrowane panny tak odstraszają, nic dziwnego że zdechną same, szpary im zarosną i koniec.

Gość gość
gość 2017.03.02 Ja tam wyszłam za mąż po 30-tce smiech.gif Zgłoś Za pare lat czar pryśnie i doopa zbita

Gość gość
gość 2017.03.02 też teraz widzę że to nie żadna sielanka, trzeba akceptować wady partnera i nie ma juz z tego wyjscia.... Zgłoś Dlaczego ma być sielanka? A Ty wad myślisz że nie masz? Jedna wada to że szybko się sypiesz jako kobieta, termin ważności bardzo krótki, i jak w okienku 20-30 nie złapie taka jelenia to potem koniec, kot i sznur.

Gość gość
To są mistrzynie masturbacji i przypadkowego seksu. Jakoś mnie to odrzuca dlatego zawsze wolę młodsze bo od tych starszych można się czymś zarazić.

Gość gość
Ja pitole, normalnie żal mi Was faceci. A od młodych wszędobylskich dających nie ? Kobieta po 30 wie co chce i pewnie niejednemu was dała kosza. Za to naiwne 20 mogą dać się złapać na wasze kręcenie ;) Chyba, że są tak inteligentne że wyciągać będą z was kasę :)

Gość gość
ja bym chciał 30+ ale taką która nie chce ślubu i dzieci , może mnie mieć od dziś. fajnie gdyby ciałka trochę miała albo jakąś rudą też bym chciał taką mieć myszke

Gość gość
gość 2017.02.28 najlepsze są 40+ Zgłoś Zgadza się, roohają się jak dzikie zwierzęta, bo to ostatni dzwonek i hormony szaleją, szczególnie bezdzietnym, ale innym też.

Gość wybredne przegrały życie
gość wczoraj Ja pitole, normalnie żal mi Was faceci. A od młodych wszędobylskich dających nie ? Kobieta po 30 wie co chce i pewnie niejednemu was dała kosza. Za to naiwne 20 mogą dać się złapać na wasze kręcenie oczko.gif Chyba, że są tak inteligentne że wyciągać będą z was kasę usmiech.gif Zgłoś Kobieta po 30stce tak samo jak przed 30stką nie wie co chce, a z frustracji jest coraz bardziej wybredna i przyczepia się do szczegółów, a zegar tyka i życie ucieka, a potem 40stka, 50ka na karku i czas drewno na trumne zbierać.

Gość gość
Jaki zegar u d u p i e >? Kolega debil ci powiedział że coś takiego istnieje? W kosmitów też wierzysz? Selekcja naturalna ? serio?A te wszystkie brzydkie, grubaśne, tepę brzydoty rozmnażające się na potęge?? wszelaka patola?No tak to prawdziwa selekcja naturalna...Masz małego pindola i ta 30stka okrutnie cię wyśmiała bardzo nam przykro ale wybierz się do psychologa bo w ten sposób sobie z tym nie poradzisz:) :):):) niestety kobiety patrzą na wielkość fujary więc ty nigdy sobie '' zycia nie ulosysz'' ponieważ jako ograniczony umyslowo półmózg to jedyna droga do szczescia nie potrafisz być sam ze swoimi myslami bo jestes debilem dlatego musisz zagluszac uczucie pustki jakąś dziurą. Cudnie, że moja ponadprzeciętna inteligencja każe mi gardzić 80% takich śmieci jak ty.