Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie do wszystkich.Chociaz bardziej prosbe.Czy karme mozna powstrzymac,zeby juz nie uderzala ,zatrzymac chociaz zasluguje.Mozna cos zrobic.Malymi kroczkami staram sie cos robic ale najwidoczniej to nie wystarczy.Jak ja powstrzymac bo teraz jak uderzy to juz nie dam rady bo wiem co moze sie stac.Prosze o pomoc

Gość gość
Najlepsza karma do pedigree!

Gość gośćakimke
Karma to blad logiczny skoro wszechswiat jest nieskonczony jest taka sama ilosc roznych kopi ciebie niskonczona ilosc . a ty sama jestes tez kopia tej samej ilosci innych kopi.-. kazde zdarzenie sie wydarzy dlatego nie ma zlych czynow za ktore ponosisz konsekwencje. to paradoks ale zgodny z tym co wiemy o nieskonczonosci zapisu informacji w formie fraktalu

Gość gość
Idź do spowiedzi, pokutuj i naprawiaj co zrobiłaś złego.

Gość gośćakimke
jestes kazdym i to twoje bono -karma tez jest to fakt naukowy

Gość gośćakimke
jestescie kazdym hehehehehehe

Gość gość
za grzechy trzeba płacić a karma jest w indiach i obawiazuje w nastepnym zyciu albo w tym czyli będziesz cierpieć do konca zycia bóg nie kaze ale ludzie sami wybieraja cierpienie tak cierpienie jest w pakiecie razem z grzechem wybierając sex przedmałzenski czyli grzech wybieraz takze cierpienie teraz lub twoje dzieci mogą cierpieć z tego powodu , kazdy grzech jest z cierpieniem małym czy wielkim prendzej czy puzniej kazdy doswiadcza cierpienia

Gość gość
A za co cierpią ci którzy nie mają żadnych grzechów, np. małe dzieci, DEBILU????

Gość lucyfereky
ludzie wolnej woli nie posiadaja to tez fakt naukowy

Gość gość
Posiadają, w pewnych granicach.

Nie wiem czy to karma czy coś innego, ale zło powraca i to czasem bardzo szybko. :)

Gość gośćakimke
cierpicie nie z powodu grzechu tylko zpowodu JA BOSKOSC TO MY BEZ FORMY I OGRANICZEN !

Gość gość
Gdyby zło powracało to powinnaś zdychać na raka.

Gość 7akim
zlo nie wraca . tylko pan stal sie sluga .wasze sny was snia wasze ja to nie MY

Gość gośćakim
jestescie kazdym ....

Gość gość
Zaczelam sie zmieniac,bynajmiej tak mi sie wydaje i robic chociaz male dobre uczynki dla innych.Mam wrazenie ze robie jednak cos nie tak.Wydaje mi sie ze robie dobry malutki uczynek ale jakos tego nie czuje.Odczuc to juz bardzo duzo doznalam strasznych ze kiedys nie wyobrazalam ze cos mnie takie spotka ze tak kiedys bede sie czula fatalnie w swoim zyciu.Jednak to nie to wroci do mnie mlutko cos dobrego a za chwile jak grom z jasnego nieba cos bardzo drastycznego.Nie wiem co to jest ale nie spodziewanie uslyszalam od znajomej ze karma uderza ze zdwojona sila niespodziewanie i bardzo bolesnie.Wczesniej nie slyszalam o Karmie a teraz w nia wierze i widze ze cos w tym jest dlatego zapytalam was czy karme mozna jakos powstrzyma lub zmiejszyc sile uderzenia we mnie.