Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wypada wysyłać życzenia na dzień kobiet koleżance?

Polecane posty

Gość gość

Mam jedną bliższą koleżankę, właściwie przyjaciółkę, która w przeszłości była dla mnie wsparciem psychicznym, gdy się rozwodziłem. Wtedy zawsze wysyłałem jej życzenia sms-em na dzień kobiet, ale w tym roku kogoś poznałem, jestem w zwiążku, koleżanka o tym oczywiście wie i nam dopinguje, by się udało. Moja partnerka nie zna mojej koleżanki, raz o niej wspomniałem to poczuła sie zazdrosna, więc ograniczyłem koleżeńskie spotkania do minimum- czyli nie widzieliśmy się już 3 miesiące. Moje pytanie jest takie: Czy mając partnerkę wypada mi wysyłać koleżance życzenia na dzień kobiet, czy zajętemu facetowi już nie wypada? W końcu mam swoją kobietę, o której będę pamiętał tego dnia. Jak sądzicie? Czy powinienem wysłać sms-a z życzeniami do koleżanki mając już partnerkę?

Gość gość
Tamta piszesz że jest jak przyjaciółka, wspierała cie w najgorszych momentach zycia, a ty ja odstawiłeś bo twoja nowa jest zazdrosna? Kurde tak sie przyjaciół nie traktuje. A teraz się pytasz czy wysłac życzenia? Przeciez ona jest kobietą, a to dzień kobiet, a nie walentynki że do ukochanej tylko sie pisze.