Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość serio pytam

Czy warto kupić ajfona 6S plus?

Polecane posty

Gość gość serio pytam

za 1500PLN?

Gość gość
Ajfona w ogóle nie warto kupować.Jeśli chcesz mieć telefon kompatybilny ze wszystki co dają dziś nowoczesne telefony to kup smartfona np.Samsunga .Ajfon tylko działa podobnie do smartfona ,ale nim nie jest

Gość android sux
system Android to kompletne goofno, zacofany i niepotrzebnie skomplikowany, do tego masa wirusów na niego

Jak dla mnie warto, ale to nowy telefon? czy używany? jeśli używany, to w jakim jest stanie????

Gość serio pytam
chodzi o ajfona 6S Plus 64GB, gdzie za 1300 taki? używany od kogoś

Cóż, nie napisałeś/aś jaka pojemność, więc założyłem, że 16GB Mi 64GB w telefonie czy tablecie (no w tym drugim może kwestia dyskusyjna) są zbędne. Jak nie piszesz dokładnie o co chodzi, to się nie dziw, że Cię ludzie dokładnie nie rozumieją. A tak na marginesie, po co Ci iPhone czy 64GB? :D

Gość gość
Na razie nikt nic lepszego niz iphone 7 plus 128GB nie wymyslil. Natomiast wszyscy zaczynajac od Samsunga ich kopiuja mniej lub bardziej nieudolnie. Ja mam 7+128GB i jestem bardzo zadowolony, no, ale to nie jest telefon dla biedakow. Oni moga kupic cos tanszego. Jakas kopie, badziewie.

Samsung też ma swoje plusy, na przykład baterię. A iPhone ma minusy, mnie wczoraj prawie szlag trafił, jak szukałem apek z planem komunikacji miejskiej dla poszczególnych miast.

Gość gość
ajfony 16GB są dla biedoty, bo 8GB zajmuje system, to ledwo 8GB zostaje, a co to dziś 8GB, minimum 32GB a najlepiej 64GB+

Serio masz cały telefon zawalony dziwnymi rzeczami? Ja regularnie zgrywam i porządkuję, a 8GB miałem zajęte, ale wraz z 300 zdjęciami :D

Gość gość
porównaj sobie z innymi modelami na komorkomacie