Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

46 lat , ciąża

Polecane posty

Gość gość
Ja mam 40 l.i marzę o dziecku,mam już dzieci w wieku 10,8 i 3 l.Ale gdzieś tam w środku ciągle jest we mnie chęć posiadania noworodka...

Gość gość
Moja mama pracowała z panią która urodziła dziecko w wieku 51 lat miała już 25 letniego syna i 20 letnią córkę ,urodziła zdrowe dziecko !była w szoku bo lekarz jej powiedział że w tym wieku ona już w ciąże nie zajdzie więc nie zabezpieczała się a tu zonk :)

Gość gość
Ciekawe co tam u autorki.Odezwij sie.

Gość gość
jak mozna sluchac lekarza a nie obserwowac i czuc swoje cialo ?........potem takie kwiatki ze 'babcia' rodzi dziecko.

Gość gość
być może uznacie to pytanie za głupie...ale co to jest naprotchnologia?

Gość gość
UPS

Gość gość
Kochana Autorko dziecko to dar od Boga.cieszcie się ze po raz kolejny p Bóg obdarzył was takim darem.ja zawsze marzyłam o 3 dzieci o tak się stało.mam 2 synów i 3 letnią córcie.Ale Pan zadecydował ze za mało.jestem w 5 mies ciąży.uważalismy ale stało się......ciąża przebiega inaczej.Nie jest łatwo.Najgorsze są te spojrzenia ludzi i prawie czytam w ich myślach jak mówią "ta znowu w ciąży"ale mam to gdzieś. Dzidzia rozwija się ok. Na badaniach prenetalnych dr.mówił ze teraz coraz starsze kobiety decydują się ba dziecko po 40.Często jest to pierwsze dziecko u nich.Wiec zaufaj Panu. I oddaj się w jego ręce a wszystko będzie dobrze. Pozdrawiam Ciebie oraz te wszystkie panie które zaraz na mnie najada.

Gość gość
gość 2017.03.31 być może uznacie to pytanie za głupie...ale co to jest naprotchnologia? naprotechnologia polega na dokładniej obserwacji, poznaniu swojego organizmu, cyklu. jesli chodzi o komputery cyklu, to codziennie rano mierzy się przy jego pomocy temperaturę, a on ją interpretuje. To tak w skrócie.

Gość gość
Doświadczenie nie moje lecz dobrej znajomej -miała 15 lat gdy jej matka prawie 60 a tato pod 70 .Mówiła na nich "Park Jurajski". Zero porozumienia , ojca sie wstydziła bo wyglądał wtedy na prawie 80 lat .Naprawdę bardzo staro bo przewlekle chorował. Zazdrościła ludziom którzy mieli rodziców ok 40tki . Jej sąsiadka z bloku, w tym samym wieku, miała dziadka ok.60 letniego dosć krzepkiego, wyglądał jak młodszy brat czy nawet syn ojca tamtej dziewczyny ...ludzie oczywiście swoje gadali ona musiała się tłumaczyć ile ojciec ma lat, że nie 80 itp Matka poświęcała cały czas staremu choremu mężowi,ona właściwie zostawiona sama sobie .

Gość gość
gość 2017.05.17 gość 2017.03.31 być może uznacie to pytanie za głupie...ale co to jest naprotchnologia? naprotechnologia polega na dokładniej obserwacji, poznaniu swojego organizmu, cyklu. jesli chodzi o komputery cyklu, to codziennie rano mierzy się przy jego pomocy temperaturę, a on ją interpretuje. To tak w skrócie. Dzięki za radę. Poszperałam trochę, zasięgnęłam informacji i zdecydowałam się na kupno tego komputera. Wybrałam model cyclotest myway.

Gość Bogata40tka
Gosc z 18.05.2017, ale ty jakas patologie opisujesz, bloki, smierdzace klatki, cala rodzina na kupie na 50m2, kuchnia malutka jak moj sedes, klatka obszczana, psy biegajace luzem i sra*jace w piaskownicy, odrapane sciany itp. Nie kazdy tak zyje.

Gość gość
Mam znajomą która urodziła w wieku 45 lat , mąż 51. Maja już dzieci 24 i 22 lata. No i co ? Wychowają , mają zdrową i piękna córeczkę .

Gość gość
Zazdroszczę. I życzę dużo, dużo zdrówka.

Gość gość
Zycze zdrowia a reszte miej gdzies!

Gość gość Marlena 41
U mojej koleżanki, jej maz miał problemy z erekcją. Seks był bardzo rzadki jak to określała i nie do końca zadowalający (nie wiem tylko czy ją czy jego). Zastosowali podobnno IQman. Erekcja podobno wróciła. Pisze podobno, bo nie byłam "prześcieradłem" A teraz najlepsze... po miesiącu okazało się, ze koleżanka jest w ciązy... 43 latka na karku i potomstwo...