Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona_ona

Najpierw uwodził, potem upokorzył

Polecane posty

Gość gość
To teraz pomyśl ilu ty facetów w ten sposób"upokorzyłaś", niby chcesz ale nie do końca, ilu sie pchało na herbatkę? I tu właśnie wychodź różnica miedzy mężczyzna a kobieta, facet myśli no nie udalo sie idę na piwo i próbuje znow za jakiś czas a kobieta chetnie by oczy wydrapała bo jak to ONA chce i juz!!!

Gość gość
filmow sie naogladala

Gość gość
Tez tak kiedys zrobiłem, z ta różnica ze odmówiłem będąc juz na herbatce. I po 20 spotykając ta znajoma powiedziała mi ze nie pamięta imion niektórych partnerów a mnie będzie pamiętać do konca zycia bo jako jedyny jej odmówiłem.

Gość gość
Tez tak kiedys zrobiłem, z ta różnica ze odmówiłem będąc juz na herbatce. I po 20 spotykając ta znajoma powiedziała mi ze nie pamięta imion niektórych partnerów a mnie będzie pamiętać do konca zycia bo jako jedyny jej odmówiłem.

Gość gość

Gość gość

Gość gość

Gość gość
Czy to musi sie dodawać po 5 razy?

Gość gość
Często tak autorko flirtujesz z facetami żeby po paru godzinach proponować seks ? Jak się kończą te szybkie przygody ? bo z tego co wiem to może jeden facet na 500 nie kopnie takiej kobiety w tyłek na drugi dzień z pogardą i lekceważeniem

Gość gość
"Tez tak kiedys zrobiłem, z ta różnica ze odmówiłem będąc juz na herbatce. I po 20 spotykając ta znajoma powiedziała mi ze nie pamięta imion niektórych partnerów a mnie będzie pamiętać do konca zycia bo jako jedyny jej odmówiłem." Jak już zamienisz sie w starego, obleśnego capa i żadna na ciebie nie spojrzy jak na mężczyznę to jeszcze ci się zatęskni podobny epizod z przeciwnym zakończeniem.

Gość gość
Też tak kiedyś odmówiłam jednemu facetowi. Niby wzbudziłam szacunek, ale szczerze ? Myśle, że po latach ja go bardziej pamiętam niż on mnie :O

Gość gość
Odmówiłaś kiedyś TYLKO jednemu facetowi?? Zastanówmy się dlaczego: - albo jesteś brzydka jak dopa bobra i nie masz brania - albo z zasady nigdy nikomu nie odmawiasz To jak to z tobą jest? ;)

Gość gość
Facet nie pamięta kobiet które mu odmówiły, nie pamięta nawet wszystkich które mu dały, musisz zrobic mężczyźnie tak dobrze by siedzial z rozdziawioną gębą i patrzył tepo w dal przez kilka godzin - wtedy będziesz zapamiętana na wieki , i nie ważne czy bylas wiejska dziwką czy tez damą, będzie często wspominal Cie z rozmarzeniem. Ja taką jedna mam :)

Gość gość
Ciekawe czemu tyle komentarzy że prowo, przecież to sytuacja jakich wiele. Co do samej akcji to ty jestes łatwa a on jest dupa wołowa. Nie gadajcie mi o wierności, jak laska rozkłada nogi to trzeba zrobić co do samca alfa należy, inaczej męski honor splamiony !!!

Gość gośćmagda
Kurczę, że mnie znajomi drinków i podwiezienia nie proponują :D Słabo to wygląda autorko, olej gościa :classic_cool:

Gość gość
Znam bo,robi tak tez z innymi

Gość gość
gościu 14:53 Właśnie największa charakterność faceta to umieć odmówić jak jakaś dziunia się nadstawia, bo ma ochotę żeby facet ją przeleciał. Honor splamiony? Ile ty masz lat? Tylko odrzucona baba może tak gadać. Nie ma nic seksowniejszego niż wierność faceta. Ten z przykładu zachował się dobrze ale nie całkowicie, bo za długo ciągnął to, powinien szybciej uciąć temat. Ale na przykładach różnych które znam, także z autopsji stwierdzam, że i tak zachował się dość przyzwoicie. Większość by sobie nie odmówiła okazji nawet mając żonę i dzieci. No ale z facetami tak jak ze wszystkim. Jakościowe jest drogie i rzadko spotykane.