Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buna

konferencje

Polecane posty

Moja firma organizuje je zawsze w hotelu Iskra w Katowicach i zawsze każdy wychodzi zadowolony. Świetna lokalizacja w genialnym miejscu. Polecam bo ceny nie są wygórowane tylko normalne co rzadkie w dzisiejszych czasach w porównaniu do takiego standardu usługi. 

Gość kikoor

Co do organizacji konferencji to znakomicie sprawdzi się ośrodek wczasowo-konferencyjny Bel-Ami w Zakopanem. Są mega profesjonalni, mają dobrze przygotowane sale (cztery do wyboru), obsługa jest w 100%  pomocna i solidna. Miesiąc temu właśnie u nich mieliśmy konferencję i wszystko było zorganizowana na najwyższym poziomie, dlatego na pewno do nich jeszcze wrócimy.

Gość Miejsce na konferencje

Chciałbym przedstawić Państwu nowo-powstałe miejsce do organizacji szkoleń, konferencji, bankietów itp. w województwie łódzkim. Arboretum Hotel & Restaurant położone jest w miejscowości Studzianki, w bezpośrednim sąsiedztwie trasy S8 w kierunku Warszawy, co na pewno usprawni dojazd Państwa Gości na spotkania.

Obiekt dysponuje dwie salami konferencyjno- bankietowymi, gdzie każda z nich może pomieści do 200 osób w ustawieniu teatralnym.

Istnieje również możliwość wykorzystania dwóch sal jednocześnie, w zależności od potrzeb.

Podczas szkoleń czy konferencji oferujemy oczywiście przerwy kawowe, obiady czy wystawne kolacje.

Dla szkoleń dłuższych niż jednodniowych oferujemy do dyspozycji 13 pokoi, które mogą być wykorzystane w konfiguracji 1-4 os.

Dodatkowym atutem jest parking mieszczący 120 samochodów osobowych.

Gość orionn

My organizowaliśmy konferencję w hotelu Dwa Księżyce  www.dwaksiezyce.com.pl w Kazimierzu Dolnym i z ich strony był pełen profesjonalizm jeśli chodzi o zaplecze i organizację. Plus tez taki, że hotel  jest trzygwiazdkowy, ma fajną lokalizację (mieści się niedaleko rynku) oraz widoki na Wisłę, ruiny zamku, Farę i Basztę. No i cenowo było opłacalnie.

Gość Richmond

Ostatnio na konferencji byłem w hotelu Podklasztorze - bardzo duża sala i ciekawe miejsca noclegowe. Do tego basen dla gości. Już zarekomendowałem to miejsce zarządowi na nasze konferencje. Z Warsszawy szybko przejechałem. 

Gość Pakolak Adam

Na konferencje warto wybrać dobry hotel istotną rolę gra nagłośnienie i przestrzeń tele-jadlo.pl od wielu lat kożystamz jednego hotelu nie ma co zmieniać jak pasuje.

Gość Adam Potacz

Dla kogoś kto nie ma za bardzo czasu nie jest to wcale przyjemne , zatrudniłem do tego firmę bosski.pl  temat poprowadzili za mnie miałem spokojną głowę.

Gość Marta

A jak u Was z cateringiem? Zapewniacie? My zawsze i zawsze był problem ze znalezieniem odpowiedniego. Na szczęście dużo było pozytywnych opinii o catering arts i my też postanowiliśmy im powierzyć przygotowanie posiłków i rewelacja. 

Gość robson

Jak chcecie profesjonalnej organizacji konferencji to świetnie się z tym spiszą w ośrodku wczasowo-konferencyjnym Bel-Ami w Zakopanem www.belami-zakopane.pl/pl/  Pełen profesjonalizm, wspaniała obsługa, wszystko na poziomie. Pod względem technicznym też są świetnie przygotowani. Do tego widok na Giewont i lokalizacja 500 m od Krupówek. Na bardzo się tam podobało, świetne miejsce.