Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy prezent dla synowej, wozek Anex Sport to dobry pomysł

Polecane posty

Gość gość

Nie mam pomysłu w widze że tu jest bardzo zachwalany. Jak sądzicie?

Gość gość
WYPAD Z TYM SPAMEM

Gość gość
Oczywiście, że dobry. Wzruszy się a Ciebie wyściska. A także jej i Twojego syna 18- letnie bliźniaki. Wszyscy będą szczęśliwi ze hoho

Gość gość
Żywy przykład wrednej teściowej z kawałów: sprezentować synowej bubel i niech się męczy.

Gość gość
musisz bardzo nie lubić synowej, że chcesz ją uraczyć czymś tak podłej jakości

Gość gość
Szkoda, żę tylu ludzi nie mając tego wózka pisze o nim negatywy. U nas sprawdza się naprawdę fajnie i jesteśmy zadowoleni.

Gość gość
jakies pierdoły wszyscy wypisuja na temat tego wózka, ja go mam i sprawdza sie bardzo dobrze. Niby te inne wozki to jakies bezawaryjne macie i wszystkich stac na mega drogie??? smieszne to jest.

Gość gość
Jeśli jej się podoba to pewnie że dobry pomysł. Sami dostaliśmy wózek od teściów ale oczywiście sama najpierw sobie go wybrałam. Własnie wybór padł na Anex Cross. Ja osobiście jestem zauroczona tym wózkiem. Jest leciutki i bardzo zgrabny. Wysoka jakość materiałów które są impregnowane i posiadają filtry UV. Fajna torba/plecak która jest wygodna i pakowna . Wózek posiada wsztsko co mieć powinien. Jedyne co dokupiłam to na lato parasolkę przeciwsłoneczną .

Gość gość
Może w pierwszej kolejności napisz jaki budżet na zakup wózka posiadasz i wtedy będziemy mogli doradzić już konkretne modele, ja np swój wózek jak i fotelik zamawiałam na Satya.pl zerknij właśnie tam.

Gość gość
dla dziecka to rozumiem, ale dla synowej? nie za stara jest zeby ją wozić w wózeczku?

Gość gość
Powiem szczerze, że jak ci się Anex podoba to sprawdzi ci się w codziennym użytkowaniu. Jest wygodny dla mnie w obsłudze i dla córci jak w nim jeździ. Ja polecam bo dobry i fajny wózek