Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WAZNE, pomozcie

Polecane posty

Gość gość

Niedawno w nocy gdy bylam u mojego chlopaka dziwnie sie poczulam. W jednym momencie chcialo mi sie rzygac, krecilo sie w glowie i widzialam takie zolte swiatla przed oczami XD troche sie tego przestraszylam bo mialam tak pierwszy raz. Podbieglam do okna zeby sie przewietrzyc. A moj chlopak nie spal i nawet nie wstal, smial sie tylko ze w razie czego zna pierwsza pomoc, potem jak juz sie lepiej czulam powiedzialam ze chociaz moglby sie troche zmartwic[?] a on zaczal mi wypominac ze jak on sie zle czul to nad nim nie skakalam co jest nie prawda. Co myslicie czy to zachowanie bylo ok? dziwnie mi z tym. .

Gość gość
Masz dzieciaka nie chłopaka. Gdyby był dojrzały to starałby ci się jakoś pomóc 🖐️

Gość gość
w sumie to ma 28 lat..Nie wiem juz co robic, naprawde wtedy go potrzebowalam, a to zachowanie mnie zdziwilo.

Gość gość
Zastanów się czy chcesz być z kimś kto się o Ciebie nie troszczy. To nie było normalne.

Gość gość
poklocilam sie z nim o to i stwierdzil ze nie bedzie mi 'matkował' i ze ciagle tworze problemy.. pytam was o zdanie bo moze faktycznie przesadnie interpretowalam jego zachowanie, ale no wydaje mi sie ze ktos komu by na mnie zalezalo jakos by zareagowal, a nie lezal i nic z tym nie robil..