Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Test sprawnościowy do Policji

Polecane posty

Gość gość

Hej Możecie mi napisać czy ten test jest do przejścia przy pierwszym podejściu? Mam 30 lat, praca biurowa, w sezonie jeżdżę dużo na rowerze. W zimę raczej mało się ruszam, a test przypadł mi akurat na połowę marca. Nie jestem kaleką, jestem dość zwinny i szybki, ale słyszałem, że trzeba wszystko przejść w ciągu 1,41s. Niby tor wydaje się łatwy, ale daje mocno w kość. Zdawał ktoś za pierwszym podejściem i zdał? Najbardziej co mnie wkurza to to, że w mojej okolicy nie można nigdzie wynająć sali gimnastycznej - tak żeby sobie poćwiczyć przed testem. Wszystko obstawione, nie ma nawet godzinki w weekend żeby sobie wynająć salę i poćwiczyć. Dlatego pojadę raczej na żywca i zastanawiam się czy jest to do zdania za pierwszym razem?

Gość gość
Dla normalmnego zdrowego 30 latka jest to spokojnie do obskoczenia, ale nie myśl, że jak w ogóle nie uprawiasz sportu to zza biurka pociągniesz sprawnościówkę. Ale po co ci do tego sala gimnastyczna to już nie rozumiem w ogóle...

Gość gość
No po to żeby poćwiczyć sobie np. rzuty piłką lekarską, przewroty, skoki przez płotki itp. Dodatkowo palę papierosy i boję się że wydolnościowo nie wyrobię :)