Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hej dziewczyny jak zwrocic wasza uwage gdy

Polecane posty

Gość gość

Facet nie jest zbyt atrakcyjny. Wiadomo, ze milej jest gdy zainteresuje sie wami ktos atrakcyjny . Ale gdy facet nie jest atrakcyjny to jak moze sie wizualnie podobac i pocigac kobiete. Kocha sie za charakter i osobowosc ale jesli chodzi o podniete to jak moze podniecac ktos kto nie jest atrakcyjny i pociagajacy. Kobiety mowia, ze na wyglad sie nie liczy a same sie maluja itd zeby jak najlepiej wygladc.

Gość gość
A pociągają Ciebie nieatrakcyjne kobiety?

Gość gość
Mnie nie.

Gość gość
To czemu oczekujesz od atrakcyjnych kobiet, że będziesz je pociągał? Sam odrzucasz nieatrakcyjne osoby takie jak Ty :O

Gość gość
Ale ja tego nie wymagam. Ja pytam ogolnie. Jak to mozliwe ze ladna kobieta zwraca uwage na nieatrakcyjnego faceta. Powiedzmy sobie szczerze ze gdy podchodzi to fajnej laski taki gosc jak ja, ktory nie przyciaga uwagi to malo prawdobodobne, ze sie mna zainteresuje, a jednak sa takie wypadki, ze brzydki koles ma fajna laske i zastanawia mnie to skad on mial odwage i pewnosc siebie zeby do niej zagafac i jakim cudem ona na niego leci

Gość gość
też nie wiem jakim cudem

Gość gość
Bo kobiety nie są takimi pustakami jak mężczyźni i potrafią docenić drugiego człowieka, za coś innego niż wygląd.

Gość gość
Ale ja tego nie wymagam. Ja pytam ogolnie. Jak to mozliwe ze ladna kobieta zwraca uwage na nieatrakcyjnego faceta. Powiedzmy sobie szczerze ze gdy podchodzi to fajnej laski taki gosc jak ja, ktory nie przyciaga uwagi to malo prawdobodobne, ze sie mna zainteresuje, a jednak sa takie wypadki, ze brzydki koles ma fajna laske i zastanawia mnie to skad on mial odwage i pewnosc siebie zeby do niej zagafac i jakim cudem ona na niego leci

Gość gość
Wiem, ze kobiety nie sa pustakami. Mam na mysli zainteresowanie kobiety facetem, ktory nie jest interesujacy

Gość gość
mam kolezanke, ktora jest z kims takim, bo ma niskie poczucie wlasnej wartosci i uwaza, ze jest brzydka, seks z tego co mowi tez jest kiepski, zmusza sie do niego.

Gość gość
Może dla takiej kobiety ważna jest inteligencja albo dobroć, opiekuńczość, poczucie humoru, pewność siebie? Każdy ma jakieś własne upodobania.

Gość gość
Autorze nie każdy brzydki facet jest wycofany,nie wierzący w siebie.Są panowie otwarci na ludzi,wygadani,ekokwetni i tym plusuja u kobiet.

Gość gość
Zazdroscisz kolegom związku

Gość gość
A mniej fajne laski interesują się toba?To nie jest tak,ze chcesz podnieść swoja samoocenę ładna dziewczyna?Byłeś w jjakimś związku?