Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy macie prawdziwa przyjaciolke?

Polecane posty

Gość gość

taka ktora by zrobila dla Was wszystko? ktorej mozecie powieciec wszystko i wiecie że zawsze ale to zawsze dobrze zyczy nawet gdyby byla w duzo gorszej sytuacji niz Wy? wiem ze w tych czasach przyjazn to mit-cos z prawdy, cos z legendy.. ale moze jeszcze tacy ludzie istnieja?

Gość gość
ja bym chciala miec

Gość gość
nie mam i nigdy nie miałam...nie mam nawet znajomych,nie potrzebni mi a w przyjaźnie nie wierzę

Gość gość
teraz ciężko o znajomych a co dopiero przyjaciol

Gość gość
Miałam w zyciu kilka - no właśnie - kogo? Przyjaciółek? Czy tylko za takie je uważałam? Wszystko sie rozlazło z upływem lat :( Teraz mam tylko luźne znajome.

Gość gość
Nie ma przyjazni ludzie sa w wiekszosci falszywi. Albo cie obgadaja albo wysmieja z wrogiem albo jedno i drugie. po prostu ludziom sie nie ufa, ja mam podejrzenie ze taka "kolezanka" mi wmawia ze nie ma kontaktu z laska ktora mnie pomowila i podejrzewala o to ze ktos jej nie chce zatrudnic, a tak naprawde ze soba rozmawiaja. A ze ja jej nie trawie za to co zrobila to ta "kolezanka" mi wmawia ze nie utrzymuja kontaktu. Tym bardziej ze ona chodzila na imprezy raz ze mna raz z nia i mialysmy wybrac sie gdzies na ostatki a ona sie nawet nie odezwala, a to ze nie chodzi na imprezy jest bardzo dziwne bo jakos nigdy nie umiala bez nich wytrzymac. Tymbardziej ostatki sobie odpuscila dziwne. Juz wczesniej sie na niej zawiodlam i nie wiem czy ona jest do konca w porzadku, mam przeczucie ze nie. Tylko nie wiem jak sie o tym przekonac