Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja Mama zawsze trafia na kretynów

Polecane posty

Gość gość

Zawsze za każdym razem. Od śmierci mojego Taty próbuję ułożyć sobie życie, ale na próżno... Zawsze trafia na Debili, Damskich bokserów,erotomanów, pijaków , albo żonatych po czym dowiaduję się po fakcie... Ona ma 47 lat i nie mogę już patrzeć jaka jest samotna chciałabym aby znalazła mężczyznę który w końcu ja pokocha i będzie "normalny", będzie z nią na dobre i złe. Nie potrafię patrzeć jak cierpi za każdym razem gdy się okazuję że to kolejny d**ek. Czy na świecie naprawdę nie ma już facetów w tym wieku którzy też by chcieli być szczęśliwi i ułożyć sobie życie ??????????

Gość gość
Normalni, ogarnieci faceci w tym wieku sa juz dawno zajeci...no chyba ze ktorys sie rozwiedzie to jeszcze Twoja mama ma szanse ale latwo nie jest, nawet znacznie mlodszym kobietom nie jest latwo trafic na porzadnego faceta :(. Ale niech sie nie poddaje I szuka do skutku

Gość gość
znaleźć porządnego, ogarniętego fajnego faceta to jak szukać igły w stogu siana...czasami się uda,ale najczęściej nie i trzeba sie godzic z tym co jest. Ja chyba zostane stara panna z tego powodu

Gość gość
kobiety z wiekiem wymagania ma coraz większe, a do zaoferowania coraz mniej..

Gość gość
W 3 osobie liczby pojedynczej nie ma ę. Np ona gotuje , a nie ona gotuję. To mile ze martwisz sie o mamę. Pozdrawiam

Gość gość
1:33 nie coraz wieksze,my wiemy po prostu czego chcemy. Bylejakosc jest dla desperatow. Slaby ten twoj tekst...caly.