Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fajne sklepy z ubraniami na Śląsku

Polecane posty

Gość gość

Gdzie robicie zakupy jak chcecie się fajnie i modnie ubrać? Która galeria, a może jakieś konkretne butiki ? Najlepiej w okolicach Katowic, Chorzowa, Bytomia

Gość gość
Agora Bytom - chociaz jestem z Chorzowa, ale z tych katowickich i okolicznych Agora najlepiej mi pasuje pod katem sklepów i zaludnienia i parkingu i przygotowania dla rdzin z dziećmi. Czasem z dzieciakami wpadamy na jakieś "imprezki" , uwielbiają się bawić na Bajlel Placu a i malucha moge wygodnie nakarmić i przebrac jakby coś bo jest pokój dla mamy z dzieckiem z mikrofalówką nawet jak ktoś musi mleczko przygrzac. Pod tym katem wygoda duża. A sklepy - ok. duży wybór i jak sie chce ubrania i buty i cos dla dzieci kupić . a na stronue CH zawsze sprawdzam sobie aktualne promocje http://agorabytom.pl

a może zamiast stacjonarek postawisz na sklepy internetowe? My się polecamy jeżeli będziesz poszukiwać czegoś dla swoich mężczyzn :) Szybciutka wysyłka, ubrania fajnej jakości w rozsądnych cenach... warto nas na pewno sprawdzić samemu i śledzić (!). W sklepie co chwila pojawiają się nowe promocje :)) ---> www.Ombre.pl <--- W razie pytań piszcie smiało

Gość gość
Jest trochę sklepów z bardziej ekskluzywną odzieżą. Ja mam zaufanie do strony www.internetowy-sklep.net . Już kilka zakupów u nich zrobiłam i jeszcze problemów nie było. Rzeczy mają w idealnym stanie, nowe, oryginalne. Z drugiej strony można realnie zaoszczędzić, jak już robią wyprzedaż to tną stawki o kilkadziesiąt procent względem pierwotnej ceny.

Gość gość
A można wiedzieć czemu akurat tylko na Śląsku? Przecież największy wybór odzieży oraz obuwia masz w sklepach internetowych, ja zamawiam na BucikSklep.pl mają szeroki wybór.

Gość gość
Ja polecam kupować online! bardzo fajny sklep Butik-kesi.pl :)