Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beata2017

cien na teście ciążowym

Polecane posty

Gość Beata2017

Cześć dziewczyny :) mam pytanie cykle mam 26 dniowe. Robiłam testy przed miesiaczka i negatywne. 3 dni przed miesiaczka bolał mnie brzuch i piersi i powiedziałam to na @. zrobiłam następnego dnia test i jakie bylo moje zaskoczenie jak wyszedł na teście dosłownie cien cienia.. no właśnie cien. dziś jest 1 dzień po terminie @ a mi już 3 dzień z rzędu wychodzi na teście cien cienia.. nie wiem co myśleć. przy 1 ciazy test wyszedł 5 dni przed @ i to 2 krechy.

Gość gość
U mnie bylo tak. Uprawiałam sex który miał mnie zaplodnic na poczatku lipca. Po 2 tygdniach zrobiłam test i wyszedł mi właśnie taki slad, cień i bylam zawiedziona że nie zaszłam. Potem mijały tygodnie, okres w sierpniu sie spoznial i zrobiłam nowy test pod koniec sierpnia i byl pozytywny. Wielkie dwa czerwone paski :) potem pomyślałam ze to pewnie dlatego pod koniec lipca w restauracji mi wszystko śmierdziało i po posiłku poszłam wymiotować ale wtedy sobie tego nie skojarzyłam :)

Gość gość
daj fotkę to ocenimy.

Gość Beata2017
dodałabym Ale ciężko na zdjęciu zobaczyć. widać tylko na tym zdjęciu z wczoraj. nie wiem może poczekam do piątku. to już wtedy będzie 4 dni po terminie@ może wtedy wyjdzie.. sama nie wiem..

Gość gość
Ja tak mialam i jestem teraz w 5 miesiacu ciazy. Zrob bete

Gość Beata2017
Ale to nie wychodziły Ci testy? I dopiero beta potwierdziła z krwi?

Gość gość
Moja koleżanka robiła testy tydzień po @ . Nic nie było. Dwa dni po negatywnych przyśnił jej się jakis dziwny sen :D ona bardzo przesadna jest . Pobiegła do sklepu po kolejne testy. I zobaczyła w końcu słaba druga kreske. A to było już prawie dwa tyg po spóźnionej @ . Tak więc może twój cień cienia ma coś do rzeczy ;)

Gość gość
Właśnie daj fotę , ja też miałam słaba kreseczkę

Gość Beata2017
cos mnie podkusilo i kupilam test o czułości 10mlu i Ani cienia kreski. A na teście 25mlu widać 2 kreskę.??? o co chodzi?

Gość gość
jedne testy wychodzą drugie nie zrób betę hcg

Gość gość
A może to była ciąża biochemiczna?

Gość gość
Pewmie slad na kreske a nie pozytyw

Gość gość
Ja tak miałam ze 3 dni z rzędu miałam cień cienia i na 4 dzień już nic nie było a na następny dzień dostałam krwawienie. Niestety u mnie była to ciąża biochemiczna.