Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niesprawiedliwosć

Polecane posty

Gość gość

Najbardziej mnie boli to niektórzy ludzie dyskryminują mnie z powodu mojego statusu życiowego,nie jestem bogatym człowiekiem ale nie podoba się to że nie mam dzieci.Nie zarabiam dużo ale każda uwaga na ten temat jest dla mnie bolesna:-(

Gość gość Sylvia
To zrozuniałe że boli .Nie przejmuj się ludzmi.Oddaj to Bogu.Powiedz"Jezu Ty się tym zajmij",a wtedy zobaczysz zmianę na lepsze.

Gość gość
Jezus nie jest Bogiem tylko Synem Bozym, tak jak twoja corka nie jest twoja matka, tylko twoja corka.

Gość gość Sylvia
Jezus powiedział "Kto widzi mnie ,widzi Ojca mego w niebie"Bóg jest w trzech osobach-Bóg Ojciec ,Syn boży i Duch Święty"Kazdy kto do Boga przychodzi ,to przez Jezusa jedynie przychodzi i nie ma innej drogi.Dlatego Jezus jest pośrednikien i do Niego należy wołać.Nie porownuj mnie ani mijej corki do Boga bo nie jesteśmy godne .

Gość gość
jesteś tak mało inteligentna że aż ręce opadają :(

Gość gość
zauważyłam to od nie dawna ze jestem czasami atakowana słownie przez osoby ,które mają dzieci,a myślałam ze jak ma się dziecko to się jest dojrzałym emocjonalnie nie jednak się myliłam,może wpływ pieniędzy tak działa na człowieka,nie wiem co myśleć o tym. przecież jestem tylko człowiekiem tylko że trochę biedniejszym od nich i w innej sytuacji.

Gość gość
gość poniżej Sylvi nie życzę sobie obrażania mnie Oczywiście nie chodzi o Sylvie