Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomiotło

Zawsze będziesz pomiotłem

Polecane posty

Gość pomiotło

Tak powiedziała mi mama, chcąc mnie uświadomić, że nie pasuje do mojej dziewczyny i jej rodziny. Oni mają wszystko, firmę, dom, każdy samochód a ty ? Teraz jesteście jeszcze młodzi, nie zwracacie na to uwagi ale jak się ożenisz, nikt nie będzie się z tobą liczył, zawsze będziesz pomiotłem.

Gość gość
Mlodzi mysla, ze starzy sa glupi, starzy wiedza, ze mlodzi sa glupi. Ot, cala filozofia.

Gość gość
jak byłam młoda i głupia to też myślałam że to zrzędzenie, dzisiaj stwierdzam że to prawa co gadają starsi bo... znają życie i te wszystkie zależności, układy....itd

Gość gość
No, moze pomiotlem nie bedziesz, ale nikt sie nie bedzie z toba liczyl, to fakt.

Gość gość
W załatwianiu urzędowych spraw wszyscy są traktowani podobnie. W sądach liczy się adwokat (na niego faktycznie trzeba mieć), ale wiele osób przeżyło bez wizyty na ławie oskarżonych. W sprawach prywatnych liczy się dla mnie charakter, honor i postępowanie drugiego człowieka. Osoby podle, posiadające największe majątki, szastajace pieniędzmi, omijam z obrzydzeniem, a to że one nie będą się że mną liczyć, tak mnie obchodzi, jak przelotny smród "bąka".

Gość gość
Moj (byly) przyjaciel wzenil sie w taka rodzine. Swoje inkongruencje wyladowuje na swojej zonie, notabene kolezanka z LO, czyli ja po prostu bije. Maja 2 dzieci ale to malzenstwo tylko na papierku, oni mu rozwodu nie daja, bo dla nich bylby to blamaz a on stracil przyjaciol, bo ja tez nie moge patrzec na posiniaczona matke 2 dzieci.

Gość gość
Ten były przyjaciel to zwykły prymityw i cham. Nie wiem do czego ten przykład.

Gość gość
Mezalianse zawsze byly, sa i beda

Gość gość
Milosc miloscia a swiatem rzadzi pieniadz

Gość gość
Pecunia non olet

Gość gość
Swieta prawda