Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z erekcja.

Polecane posty

Gość gość

Witam, jestem atrakcyjna 28 letnia kobieta. Mam od 5 lat męża, który często jest w delegacjach. Dowiedziałam się w grudniu że na tych delegacjach jeździł po dziewczynach lekkich obyczajów. Mamy 4letnia córkę więc postanowiłam mu wybaczyć, wiadomo kanałam się przebadac i wyciągnęłam pewne konsekwencje z tego. Ale nie o to mi chodzi. Chodzi o to że od czasu kiedy się dowiedziałam, gdy próbujemy uprawiać sex jest coś takiego ze jemu najzwyczajniej w świecie (zazwyczaj za drugim razem.ale.zdarza się że i za pierwszym) nie staje.. Dziwi mnie to ponieważ jestem atrakcyjna, dbam o niego, jestem czuła i namietna a jednak tak.sie dzieje. Boli mnie to bo sam przyznał się że jak jechał.na d***** był Zawsze godzinę i zawsze był lód i sex. A tu raptem takie problemy. Czy ja go nie podniecam? I to nie jest tak ze ja na seks nalegam on chce a później zawodzi... Co może być. Tego przyczyną?

Gość gość
Stres potrafi z dobrego konara flaka zrobić .Facet tak ma .Ja miałem odwrotnie , z żoną stoi jak drut a jak kiedyś kobieta zaprosiła mnie po imprezie do siebie to dałem kompletną plamę .Myślałem że już muszę wychodzić bo pora wracać , bo rano już, bo żona a ja tutaj z nią .Jestem facetem co za dużo myśli w trakcie i stąd plama. Może twój facet ma to samo za dużo myśli i się stresuje .

Gość gość
Jak dla mnie to obecnie najlepszy środek wspomagający potencję, jaki można kupić legalnie w Polsce. A co tez uwazam wazne, s k u t e c z n y

Gość gość
jak sie wybzyka poza Domen to oczywiste ze przy tobie mu nie staje

Gość Sanderka99
Może to po prostu monotonia zabija wasze życie erotyczne.. Musiałabyś jakoś sprawdzić czy ma tak przy innej kobiecie, może jakaś blokada psychiczna..

Gość aleks41
Jak niewiadomo do końca jakie są przyczyny problemów z erekcją, to warto wypróbować jakiś suplement na bazie naturalnych składników. Najlepiej z dużą dawką l-argininy jak Permen King.

Gość Ilyushin
Spróbujcie czegoś nowego, poeksperymentuj w łóżku. Jeśli to kwestie typowo fizyczne, to może jakiś suplement? Permen King? Słyszałem, że dobry.