Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z mezem

Polecane posty

Gość gość

Mój mąż to cymbal uważa ze seks jak juz seks to tylko po bożemu

Gość gość
A tam zaraz cymbal. Religijny po prostu

Gość gość
Ja mam 28 lat i mysle ze jestem Atrakcyjna kobieta zaczyna mnie irytować to ..powoli

Gość gość
Ostatnio chciałam troche zaszaleć i postanowiłam ze zaloze jakies seksi ubranko szpilki itd ..kiedy juz calowalam go po brzuchu zaczelam kierować sie niżej stwierdził ze zachowuje sie jak ..dzi..ka

Gość gość
No szkoda, że tak się różnicie w tych sprawach. Dobrze to nie wróży. Faceci przeważnie lubią mieć taką "dziwke" w domu

Gość gość
13:16 I miał rację, nie wstyd ci?

Gość gość
Był tutaj, wczoraj, czy przedwczoraj taki temat, który założyła kobieta, że jej mąż oczekuje od niej przebieranek, seksu oralnego i w ogóle fantazji, gdy ona tego nie lubi, to ją śmieszy i poniża. Zagroził rozwodem. Może się wymienicie małżonkami?

Gość gość
Nie chodzi mi o jakas perwersje ..Ale czasem to jest dość dokuczliwe jezeli mąż jest swietojebliwy ..Dobrze ze nie jest jak jakiś Sadomaso ale to jest nudzace troszkę uwlaczajace mnie ..Nie jestem jakas Odchylona osoba jestem Matka zona i wiem ze nawet pewne rzeczy mi nie wypadają ..Ale ja ogólnie czuje sie dobrze w swoim ciele i czasem moze doluje mnie to ..Bo ma żonę w domu ktora chce gonw jakiś sposób rozluźnić i zapewnić mu wszystko ..a tu taki tekst ..mówi sie ze jak facet nie ma czegos w domu szuka na boku ..I to mnie delikatnie flustruje bo ja jestem temperametna osoba a on zachowuje się dość dziwnie