Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem taka wściekła na siebie!!!

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego są ludzie, dla których zabawa uczuciami innych to rodzaj rozrywki? Bylam z facetem rok i zakonczylam to w styczniu. Nie zachowywal sie odpowiednio i mialam dosc, ale bardzo go kocham. On caly czas pisal do mnie ze teski i kocha i chce byc ze mna. Spotkalismy sie w tamtym tygodniu i spedzilismy kilka dni razem, bylo milo i czulam sie kochana. On mi obiecal ze bedzie dobry dla mnie. Jak wrocilam do siebie pisal slodkie wiadomosci i ze teskni za mna i tak mnie kocha..mielismy sie spotkac wczoraj na wieczor...a on po poludniu wyszedl z kolega..myslalam ze wroci do wieczora albo chodziaz napisze ze dzis nie moze sie spotkac bo chce z nim spedzic wieczor. Ale nic nie napisal..ja napisalam o 23 czy dzis wraca do domu to mi odpisal po godzinie ze raczej bedzie u niego spac.. i do tej pory cisza...nie odpisal mi na moje wiadomosci..na viberze byl ostatnio dostepny o 19 a na whatsappie godzine temu..tyle ze ja nie mialam whatsappa i zainstalowalam wczoraj..czyli na moj rozum to ignoruje mnie i wylaczyl viber zeby miec wymowke ze spi lub cos. A moze jest u jakiejs baby. Ale do jasnej cholery to po co za mna biegal prawie 2 miesiace? Kurwa nie rozumiem tego, zeby po kilku dniach tak sie zachowac? Ja uwazam ze jego zachowanie jest nie wporzadku. A wy jak myslicie? Wiem ze ktos pomysli ze jestem idiotka iz wrocilam do niego. Pewnie jestem! Kurde ale kocham go i myslalam ze on sie postara... po co mi mowi ze mnie kocha? Po co pisal codziennie? To jakies nowe hobby mezczyzn?

nie przejmuj się, weź głęboki oddech. Przejdzie

Gość gość
Jesteś zdesperowana, żałosne kobieto, on ma cie totalnie w d***e Po co sie narzucasz.

Gość gość
heu dziś nie przejmuj się, weź głęboki oddech. Przejdzie xxx Ale jak mam sie nie przejmowac? Uwierzyłam jak idiotka w jego obietnice a on dzis i wczoraj mi pokazal jak bardzo mu zalezy... Boze tylko sobie popsulam humor i teraz jestem w rozsypce. Mam tyle do zrobienia a nie potrafie sie skupic. Czuje sie oszukana.

Gość gość
gość dziś Jesteś zdesperowana, żałosne kobieto, on ma cie totalnie w d***e Po co sie narzucasz X Ja sie narzucam? Dlaczego tam myslisz?2 miesiace to do mnie pisal a nie ja do niego. Nalegal na wszystko. Ja chcialam w sumie zapomniec o nim ale dalam sie omamic :o skoro sie ze mna umowil to chyba mam prawo dostac wytlumaczenie dlaczego go nie ma i gdzie jest?

Rób to, co masz do roboty i nie myśl o tym, co poza Twoją mocą. Skały igłą nie przebijesz! i głowa do góry, przeżywa się takie rzeczy i zapomina, szybciej niż sądzisz.

Gość gość
Daj sobie spokoj z tym frajerem ☺ mial szanse i dal d**y. Koniec.

Gość gość
heu dziś Rób to, co masz do roboty i nie myśl o tym, co poza Twoją mocą. Skały igłą nie przebijesz! i głowa do góry, przeżywa się takie rzeczy i zapomina, szybciej niż sądzisz X A co mi radzic zrobic teraz gdy on sie odezwie? Pewnie wymysli jakas historyjke.. zablokowac go wszedzie i sie nie odezwac czy powiedziec co o nim mysle? Po tym co zrobil ja juz wiem ze nigdy mu nie zaufam. To takie chamskie z jego strony. Gdy ja 2 dni temu przysnelam w domu i nie odpisywalam na jego wiadomosci to orawie szalu dostal. Co ja robie i czemu go ignoruje..a co on teraz robi? Dla mnie to zly sen co on teraz robi.

Gość gość
Wiem ze marudze i glupio zrobilam dajac mu szanse. Ale myslalam ze jak tyle czasu nie odpuszcza to mu naprawde zalezy dla na mnie. Nawet nie mam sie komu wygadac bo znajomym nie powiedzialam ze sie spotykamy i az wstyd teraz to mowic

Gość gość
Widać że to ty sie narzucałaś po tym co i jak piszesz. On nie jest zaangażowany, przestań robić z siebie pośmiewisko.

Gość gość
obojetnosc radze

Gość gość
gość dziś Widać że to ty sie narzucałaś po tym co i jak piszesz. On nie jest zaangażowany, przestań robić z siebie pośmiewisko. X Gdzie sie narzucalam? Podaj przyklad? Ze napisalam wczoraj do niego o 23?gdzie jest? To jest narzucanie? Skoro sie ze mna umowil? Napisalam ze gdy ja zasnelam i nie odpisywalam przez dwie godziny on wpadl w szal i stwierdzil ze go ignoruje.. a on moze nie odpisywac przez 10 godzin? Jestes z tych co uwazaja ze facet moze wszystko a kobieta ma siedziec cicho?

Gość gość
Przejrzał na oczy i odmieniło mu się. Wolno mu? Wolno.

Gość gość
gość dziś obojetnosc radze X Wiem ze to jest najlepsze dlatego nic nie pisze do niego... ale tak bym chciala mu wygarnac :(

Gość gość
gość dziś Przejrzał na oczy i odmieniło mu się. Wolno mu? Wolno. X Jasne ze mu wolno! Ale moglby dac znac a nie pisac jeszcze wczoraj na wieczor ze mnie kocha i wysylac caluski. Mi jak sie odmienia to takich rzeczy nie robie i staram sie byc uczciwa wobec innych.