Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto dzisiaj pości? i jak?

Polecane posty

Gość gość

jw

Gość gość
ja poszczę jeden posiłek do syta i dwa mniejsze - ja dziś tylko dwie kanapki z serem z żółtym zapitym czarną kawą. I to wszystko

Gość gośćSylvia
Ja jem sledzia z cebulą i ogorek kiszony,rano kromeczka z serkiem topionym.

Gość gość
a ja caly rok poszcze - wyrazy wspolczucia z powodu fantazji w wymyslaniu tematow

Gość gośćSylvia
Jest środa popielcowa wiec temat na czasie,nie widze w tym temacie nic dziwnego.Ja podobnie jak ktoś wyżej jeden do syta i po kromeczce rano i wieczór.

temat na czasie, ale czy na uczuciowym? no w sumie tak: wszystko ma podstawę uczuciową! kromeczki, kromeczki... a można by tak bez kromeczki????

Gość gośćSylvia
No własnie chyba już z tej wieczornej zrezygnuję.Czyli rano kromeczka potem śledz z łyzką ziemniaczkow i ogorek i do wieczora już nic.Jak pist to post.Zaraz zmykam do kosciółka.

Gość gośćSylvia
Post.Aha i chciałam sie jeszcze pochwalić że pozbyłam sie wszystkich spodni bo wg,Bibli kobieta nosi sukienki.Tak wię od teraz noszę sukienki,spódnice i musowo zapuszczam włosy.Jeszcze z 15:cm i bedxie oki

Gość gość
Ja też poszczę, ale w spodniach :)

Gość gośćSylvia
No to akurat że rezygnuje ze spodni nie ma związku z postem ale no kolor czarny ubrania już tak.Tak więc mam na sobie czarny golf i długą lejącą czarną spodnicę.Spodnie rzucam na stałe nie tylko na dziś ,piszę to tak jedynie przy okazji bo studiowałam Biblię i taki wpis wpadł mi w ręce.No w sumie ma to sens bo jakoś obie płcie powinny się odróżniać.

A nie odróżniają się? Toż różnicę gołym okiem widać!

Gość gośćSylvia
Nie o takie różnice chodzi .

A o jakie, na miłość Stworzyciela!

Gość gośćSylvia
O takie że spodnie i fryzury krótko sciete są zarezerwowane dla mężczyzn wiec chodzi o sposób bycia ,sposób noszenia się. Czy Matka Boska tak się nosiła?Nie.

Gość gośćSylvia
Polecam "Chrzescijanie ubiór ,blogspot.com.Tam jest wszystko wyjasnione..w oparciu o cytaty z Biblii.

no, nie miałabym odwagi porównywać się z kimś takim! Matka Boska to jedno, my to drugie. czasy się zmieniły - ducha trza zachować jeno!

Gość gośćSylvia
Broń mnie Boże się z Nią porównywać!,ja podaję ją jedynie za przykła do naśladowania i przypomniało mi się że tak właściwie to nigdy nie widziałam mojej babci w spodniach.Co ciekawe że babcia też nosi imię Maria..dodam że tak jak moja babcia to mało kto wielbi Matkę Boską,z różańcem w ręku.

Dobra Sylwia lub jak tam sie nazywasz, pasuje, bo wiem, ze to wszystko figura

Gość gośćSylvia
Nie ,nie jeno ponieważ to ze kobiety upodabniają sie do mężczyzn to przynosi im ujmę jedynie.Kazda płeć ma swoj stan.Nie umiem ci tego wytłumaczyć,zaczerpnij tresći z Pisma Św.to zrozumiesz albo poczytaj sobie ten artykuł

nie chceeee mi sie. Artykułów to ja się już naczytałam

Gość gośćSylvia
Jaka figura?,serio pozbyłam sie spodni i zapuszczam włosy.

Gość gość
hehe,akurat w czasach jezusa kobiety i faceci chodzili w kieckach,tak ze te rzucanie gaci nijak ma sie do rozrozniania plci,a wiekszosc mezczyzn mialo dlugie wlosy,

Gość gośćSylvia
Nigdy sie nie odchudzałam i nie odchudzam ,nie ma takiej potrzeby bo mam dobrą przemianę materii a jesli kiedyś moje BMI.przekroczy normę to bedę więcej cwiczyć i biegać.

Gość gośćSylvia
17.32 akurat tu sie mylisz,poczytaj coś niecoś na ten temat bo mało wiesz.

Gość gość
Na śniadanie kawałek kiełbasy z musztardą, na drugie śniadanie w pracy 2 kawałki pizzy z podwójnym salami, na obiad schabowy z boczkiem, oscypkiem i cebulką, a na kolacje planuję kurczaka na parze, żeby się nie przejadać. Żadnych jarzyn, w końcu to post :)

17.32 akurat tu sie mylisz,poczytaj coś niecoś na ten temat bo mało wiesz. xx to teraz przynajmniej wie, że mało wie :)

Gość gośćSylvia
17.35 To Twoje sumienie ,nie moje.Przykazanie koscielne mowi -"Posty nakazane zachowywać"