Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci dają się tak owijac wokół palca?

Polecane posty

Gość gość

I słuchają swoich bab we wszystkim, dają sobą manipulować i robią dla nich wszystko?

Gość
Bo zalezy im na tym skarbie, ktory kobiety maja miedzy nogami :-).

Gość gość
Przecież jest pełno kobiet więc czemu akurat tej jednej?

Gość gość
Bo może kochają. Nie wiem jak taki nie jestem. Jak mi się baba stawia to ją olewam, niech żałuje

Gość Tajemniczy_chłopak
Marzenie :D

Gość
@gość dziś Przecież jest pełno kobiet więc czemu akurat tej jednej? .<<< A co, mieli by dac soba manipulowac wszystkim ;-).

Gość gość
Bo tak naprawdę są słabi. Takie nasze grzeczne misiaczki :)

Gość gość
Toż to jak powrót do dzieciństwa i słuchania mamusi, z tym że z nieco innymi gratyfikacjami

Gość gość
Nie chodzi o to ze siłą ich słuchają, nie nie . Te babki mają na nich wpływ bez wymuszania. Ja jakoś tak dzialam na facetow:(

Gość gość
NIE dzialam*

Gość gość
W dobrym związku już tak jest. Dbamy o siebie wzajemnie.

Gość gość
Idioci tak mają, a jest ich większość. jeśli kobieta trafi na takiego, który nie daje się owijać, to jest baaardzo zdziwiona.

Gość gość
Nie brakuje takich desperatów, pantoflarzy i bezwolnych zombie myślących, że tak trzeba żyć.

Gość gość
21:38 Idioci tak mają, a jest ich większość. jeśli kobieta trafi na takiego, który nie daje się owijać, to jest baaardzo zdziwiona. x Tylko co taki, który jak to nazwałeś, który "nie daje się owijać", co on takiego ma z życia? Wiecznie wkur/wione, niedowartościowane, niepewne siebie kobiety u swego boku. Znam taki przypadek. Współczuję jej, ale nic nie powiem bo to on jest akurat z mojej rodziny, więc ich sprawa. Ale gdyby ona była np. moją siostrą, od razu doradziłabym jej rozwód/rozstanie z takim Panem i Władcą. Facet, który potrafi traktować kobietę jak partnerkę w życiu a nie jak np. służącą to jest dopiero prawdziwy Skarb. Przy takim kobieta rozkwita, jest bardziej szczęśliwa, nie odkochuje się tak szybko, w łóżku sama inicjuje zbliżenia i nie trzeba jej do tego namawiać lub, co gorsza, zmuszać. Facetom bycie tyranem i uważanie się za Pępek Świata rzadko się opłaca. Dlatego ta większość facetów jest bardziej ugodowa i dają sobą w życiu trochę pokierować, a przynajmniej dobrze umieją to udawać, że dają sobą kierować. ;)

Gość gość
Bo myślą, że zaroochają i faktycznie tak jest. Dostają seks raz na miesiąc. A raczej baba rozkłada nogi, o lodzie można zapomnieć i analu też. Takie to są psy z tych naszych facetów. Dlatego Polki tak kochają Arabów, bo oni mają baby w poważaniu.

Gość gość
01:32 HAHAHAHAHAHHAHAHAHA!! :D x "Ale gdyby ona była np. moją siostrą, od razu doradziłabym jej rozwód/rozstanie z takim Panem i Władcą." x Tylko po to by samej się dorwać do portek Pana i Władcy. Takie już baby są, jedno klepią, robią co innego i jeszcze same nie wiedzą co czynią. I w dodatku nie wiedzą jak łatwo jest je przejrzeć. :D

Gość gość
jak jestes dla kogoś miły to ktoś bedzie miły dla ciebie a jak jestes c***jem to bedziesz miał c***jowa babę , która odejdzie do pantoflarza

Gość gość
Nie brakuje takich desperatów, pantoflarzy i bezwolnych zombie myślących, że tak trzeba żyć. xxxx Już jakieś ścierwo wyzywa obcych mężczyzn bo jej się wydaje że wie jak należy żyć.

Gość gość
Nie brakuje takich desperatów, pantoflarzy i bezwolnych zombie myślących, że tak trzeba żyć. xxxx Już jakieś ścierwo wyzywa obcych mężczyzn bo jej się wydaje że wie jak należy żyć.

Gość gość

Gość gość
02:11 A po co mi taki Pan i Władca? Zaliczyć go może i bym zaliczyła, ale jakby mnie w związku ograniczał i nie miałabym własnego zdania przy takim to po co mam się z takim całe życie użerać. No po co??? Wątpię, że taki w ogóle potrafi w ogóle zaspokoić kobietę w łóżku, tak samo w życiu. Nie jestem jakąś pokutnicą. Zawsze wybiorę takiego, który moje wymagania spełni. A mam właśnie takie jak opisałam. Dodam, że jestem w udanym związku.

Gość gość
Ja się daję to fakt, ale chyba dlatego że moja dziewczyna jest trochę jak mama dla mnie, ustala zasady co mi wolno a co nie, czasami mi z tym źle że nie mam nic do gadania i jestem jakby jej dzieckiem, bo tak się często czuje. Dziwne to wszystko, mieć kobietę a czuć się jej dzieckiem...

Gość gość
Wystarczy być miłym i pomocnym aby szybko zobaczyć prawdziwy charakter kobiety.

Gość gość
Dzieckiem to się czuje taki, co to nie wie jak się czuć mężczyzną i to na ogół niewiele ma wspólnego z "owijaniem wokół palca" Zakochany "po uchi" mężczyzna wzbudza często zazdrość i zawiść u płci obojga i stąd te złośliwości rozmaite na temat jego przywiązania do tej jednej, jedynej i wybranej z miliona ;)

Gość gość
Znam dwóch takich pantoflarzy i nie wiem dlaczego Oni tak pozwalają swoim kobietom na wszystko?

Gość gość
Problemem nie jest to że mężczyźni dają tak sobą manipulować, bo kiedy człowiek jest zakochany, to chce dla kobiety jak najlepiej i chce sprawiać jej przyjemność... problemem jest k***wska natura kobiet, które uwielbiają rządzić, to podbudowuje ich malutkie ego i wykorzystują do tego męskie uczucia i "słabości".

Gość gość
gość dziś Dzieckiem to się czuje taki, co to nie wie jak się czuć mężczyzną i to na ogół niewiele ma wspólnego z "owijaniem wokół palca" Zakochany "po uchi" mężczyzna wzbudza często zazdrość i zawiść u płci obojga i stąd te złośliwości rozmaite na temat jego przywiązania do tej jednej, jedynej i wybranej z miliona oczko.gif XXX No ale chodzi o to że ja jestem uległy i często w jakichś tam sprawach ona mnie poprawia żeby było tak jak ona chce.

Gość gość
Bo mężczyźni lubią spokój, wolą zrobić coś dla kobiety nawet jeśli tego nie chcą, niż potem wysłuchiwać przez pół roku że jej nie kocha. Tak więc w 99% przypadków robią to dla świętego spokoju.

Gość gość
Jeśli facet nie ma kompleksów i czuję swoją wartość to nie ma problemu żeby wiele dobrego zrobić dla kobiety.

Gość gość
gość dziś Uległy? Masz słaby charakter albo prawie w ogóle go nie masz, brak własnego zdania z Twojej strony i narzucanie swojego zdania z jej strony sprawi, że prędzej czy później ona przestanie Cię szanować :(