goscb 0 Napisano 11 godzin temu Hej, kilka miesięcy temu spotykałam się z facetem, było miło, fajnie, wszystko szło w dobrym kierunku. Nasze czwarte spotkanie to było wyjście na imprezę. Przytulaliśmy się, fajnie spędzaliśmy czas, zrobił sobie ze mną wspólne zdjęcie i wysłał do kogoś. Kontynuowaliśmy zabawę, w międzyczasie przyszła odpowiedź, kiedy ja opierałam się o jego ramię, a on mnie obejmował- po tej wiadomości odskoczył ode mnie jak oparzony, przestał być czuły,miły. Sama poczułam się fatalnie, po tym spotkaniu zerwał ze mną kontakt. Czy aż tak opinia kogoś znajomego na moje zdjęcie mogła wpłynąć na jego reakcję? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nesiaczek 6 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 16 minut temu, goscb napisał: Hej, kilka miesięcy temu spotykałam się z facetem, było miło, fajnie, wszystko szło w dobrym kierunku. Nasze czwarte spotkanie to było wyjście na imprezę. Przytulaliśmy się, fajnie spędzaliśmy czas, zrobił sobie ze mną wspólne zdjęcie i wysłał do kogoś. Kontynuowaliśmy zabawę, w międzyczasie przyszła odpowiedź, kiedy ja opierałam się o jego ramię, a on mnie obejmował- po tej wiadomości odskoczył ode mnie jak oparzony, przestał być czuły,miły. Sama poczułam się fatalnie, po tym spotkaniu zerwał ze mną kontakt. Czy aż tak opinia kogoś znajomego na moje zdjęcie mogła wpłynąć na jego reakcję? Dziwna sprawa. Mogło być różnie, tak jak piszesz, też. Wystarczyło jakieś słowo i nagle mu się odwidziało. Edytowano 11 godzin temu przez Nesiaczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PomponBoży 8 Napisano 11 godzin temu A ptapty i smoki tez tama latali? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 52 Napisano 11 godzin temu - Zobacz, to moja nowa laska. - Stary, nie tykaj, pół miasta z nią spało! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PomponBoży 8 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Śpiąca król...caryca napisał: - Zobacz, to moja nowa laska. - Stary, nie tykaj, pół miasta z nią spało! To znaczy, że dobra w te klocki. Nie bądź zaściankowa. Sami korzystają, a potem innym obrzydzają i szukają świętej. No, ale tak to już jest z tymi zwierzętami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndrzejAndrew 5 Napisano 10 godzin temu Może tez pół miasta odrzuciła i spiskują że z połową spała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 381 Napisano 10 godzin temu To już trzeba mieć dobrą wyobraźnię, żeby takie historyjki wymyślać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1369 Napisano 10 godzin temu 35 minut temu, Śpiąca król...caryca napisał: - Zobacz, to moja nowa laska. - Stary, nie tykaj, pół miasta z nią spało! Raczej padło: na pewno ma wspaniałą osobowość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
goscb 0 Napisano 10 godzin temu Wiem jak to brzmi,ale nie wymyśliłam tego, bardzo mnie to zraniło.O tym że ktos mu coś na mnie nagadał to zły trop, poznaliśmy się przez internet, dzieliło nas dużo kilometrów, nie mielismy wspólnych znajomych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 380 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, goscb napisał: Wiem jak to brzmi,ale nie wymyśliłam tego, bardzo mnie to zraniło.O tym że ktos mu coś na mnie nagadał to zły trop, poznaliśmy się przez internet, dzieliło nas dużo kilometrów, nie mielismy wspólnych znajomych napisali mu że nie jest ciebie wart... oley typa, poł swiata tego kwiata, tyle fajnych... kotków mozna przygarnąc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 1 Napisano 9 godzin temu 2 godziny temu, goscb napisał: Czy aż tak opinia kogoś znajomego na moje zdjęcie mogła wpłynąć na jego reakcję? Nie. Coś innego zaszło. Ale nawet gdyby zakładać że przyczyną była opinia, to nie ma sensu poświęcać temu facetowi choćby minuty na wspominanie go. Tak czy inaczej nie ma sensu rozmyślać o tym co się stało, wiele wskazuje, że nie jest to tego warte. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię swojom pracę tak 6 Napisano 9 godzin temu Ja szukam mam mieszkanie i duże libido Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
goscb 0 Napisano 8 godzin temu 10 minut temu, Pył na wietrze napisał: Nie. Coś innego zaszło. Ale nawet gdyby zakładać że przyczyną była opinia, to nie ma sensu poświęcać temu facetowi choćby minuty na wspominanie go. Tak czy inaczej nie ma sensu rozmyślać o tym co się stało, wiele wskazuje, że nie jest to tego warte. Ale co to mogło być, że tak nagle mnie odrzucił, akurat po tym jak przyszedł mu ten SMS.Wiem że powinnam dać spokój,ale jakoś mnie to męczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 1 Napisano 8 godzin temu 17 minut temu, goscb napisał: Ale co to mogło być, że tak nagle mnie odrzucił, akurat po tym jak przyszedł mu ten SMS.Wiem że powinnam dać spokój,ale jakoś mnie to męczy Ktoś go zdenerwował, nastrój mu siadł. Decyzja o zakończeniu kontaktu to następstwo czegoś, co miało miejsce wtedy, ale niekoniecznie bezpośredni wpływ na to miało. Co to było, tego się nie dowiemy. Istotne jest że facet pokazał się od złej strony i lepiej teraz, niż później. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 75 Napisano 8 godzin temu 36 minut temu, goscb napisał: Ale co to mogło być, że tak nagle mnie odrzucił, akurat po tym jak przyszedł mu ten SMS.Wiem że powinnam dać spokój,ale jakoś mnie to męczy Spytaj się na wykopku oni tam wiedzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
degeneracja 3 Napisano 8 godzin temu 3 godziny temu, goscb napisał: Hej, kilka miesięcy temu spotykałam się z facetem, było miło, fajnie, wszystko szło w dobrym kierunku. Nasze czwarte spotkanie to było wyjście na imprezę. Przytulaliśmy się, fajnie spędzaliśmy czas, zrobił sobie ze mną wspólne zdjęcie i wysłał do kogoś. Kontynuowaliśmy zabawę, w międzyczasie przyszła odpowiedź, kiedy ja opierałam się o jego ramię, a on mnie obejmował- po tej wiadomości odskoczył ode mnie jak oparzony, przestał być czuły,miły. Sama poczułam się fatalnie, po tym spotkaniu zerwał ze mną kontakt. Czy aż tak opinia kogoś znajomego na moje zdjęcie mogła wpłynąć na jego reakcję? dowiedział się że masz grzyb na nogach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 3 Napisano 8 godzin temu Dziwny typ Kobiety, gdzie wy takie dziwadła przyciągacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach