Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potrzebuje pomocy

Polecane posty

Gość gość

Czesc, mam problem jestem mloda osoba wiec darujcie sobie docinki bo wiem ze mam sporo brali w wiedzy o seksie. Chcialabym sie was poradzic. 2 tygodnie temu podczas ostatniego dnia miesiaczki uprawialam seks z chlopakiem on uzywal prezerwatywy doszedl we mnie ale zapewnia mnie ze nic sie nie wydostalo z prezerwatywy ja mam jednak obawy od kilku dni mam pulsujacy bol w podbrzuszu I czuje jakby cos w nim bylo jakby sie przemieszczalo do tego poranne mdlosci chlopak nie wkladal mi bez prezerwatywy ale jednak mam obawy bo kocham dzieci ale nie poradze sobie w tak mlodym wieku z dzieckiem....prosze o pomoc dodam ze moje cykle trwaja do 31 dni a.krwawienie do 5-6

Gość gość
Nie martw się, masz w brzuszk****siemca. To miłe domowe zwierzątko :classic_cool:

Gość gość
Nie jestes w ciazy. Nie wkrecaj sie.

Gość gość
Nie jestes w ciazy. To stres poseksowy albo zaraził cie czyms. Pozdr Uwazaj na facetow, duzo swinstw nosza w Fiucie

Gość gość
Wsadzil ci do cipki bakterie. Wspolczuje.

Gość gość
Przemieszcza się zapłodniona komórka jajowa wpadka stulecia. Jak już chciałaś seksu bezpiecznego to mogłaś kupić wibrator.

Gość gość
No jutro zrobie test ciazowy bo cos jest nie tak z tyk brzuchem jakbym miala cos tam jeszcze te mdlosci. Raczej chlopaka mam czystego nie zarazil by mnie zadna bakteria

Gość gość
Twoj facet jakis podejrzany