Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wygląd typowego polaczka

Polecane posty

Gość gość

Łysiejący i krótko ogolony łeb, płaski z tyłu, zakola. Nieogolony, pucułowaty ryj z podwójnym podbródkiem. Nos albo kalafior albo wielki jak klamka od zakrystii. Do tego niski wzrost poniżej 180 cm, odstający bebzon. Chód albo człapiący, powłóczący nogami albo gibający się, przypominający lekkie kulenie. Stopy skierowane na zewnątrz podczas cbodzenia. Elementy odzienia i ekwipunek: Ortalionowa kurtka firmy 4F, North Face, Quechua, przeważnie w ciemnych kolorach(czerń, granat). Plecak sportowy podobnych marek, z elementami odblaskowymi. W uszach słuchawki. Spodnie bojówki albo jakieś jeansy z szeroką nogawką. Sportowe obuwie, kompletnie niekorespondujące z posiadaną sylwetką. W komunikacji miejskiej bawi sie komórką.

Gość gość
Hahaha ale sie usmialam niestety cała prawda

Gość gość
100% prawdy

Gość gość
niestety, ale 80% polaków tak właśnie wygląda. zaniedbani, tuczący się od najmłodszych lat. ulubiona potrawa: kebab i w kababowniach właśnie najwięcej takich delikwentów spotkać moża. Łeb albo "strzyżony" maszynką na kilka milimetrów, albo idiotyczne, modne ostatnio fryzury na główkę tasiemca uzbrojonego z podgolonymi bokami i włosami na czubku, co przy tych saganowatych, okrągłych, buraczanych łbach wygląda wręcz ohydnie

Gość gość
Tak. Jeszcze udaje, że nie widzi stojącej przy nim kobiety w ciąży, kiedy sam wygodnie sied*******munikacji

Gość gość
ciąża to nie choroba; możesz postać 🖐️ a jak ci ciężko to weź taksówkę

Gość gość
16:14 Nie stac tej wsiury :D

Gość gość
A teraz Ty autorze /ko opisz siebie jak wyglądasz, aha i jeszcze jedno: to że robisz codziennie laskę jakiemuś Niemcowi albo angolowi nie czyni Cię obcokrajowcem . Żadna praca nie hańbi

Gość gość
16:38 Żadna? Hmmm :D:D

Gość gość
Łeb albo "strzyżony" maszynką na kilka milimetrów, albo idiotyczne, modne ostatnio fryzury na główkę tasiemca uzbrojonego z podgolonymi bokami i włosami na czubku, X Padłam :-D Ale to prawda, produkcja taśmowa.

Gość gość
Oj,biedaki.Jak tak meczycie sie z "polaczkami" to zawsze mozecie wyjechac z tego okropnego kraju i wyrywac zagraniczne "ciacha".

Gość gość
To prawda ta fryzura z czapa u góry i wygolonym po bokach Polaków nie pasuje bo mają okrągłe azjatyckie łby , ta fryzura pasuje nacjom długo glowym

Gość 43 cm w bicepsie
Postarzale Mariany w waszym wieku tsk wyglądają a nie młodsi faceci.

Gość gość
Pisząc polaczka piszecie o sobie i to w tym wszystkim najlepsze.

Gość gość
Dzisiaj widziałam śmiesznego facecika nie dośç że wyglądał jak pulpet z krótkimi nóżkami łysy dyniowaty łeb i byle jak ubrany to normalnie z mordy był okropny ale może jakaś desperatka na niego poleci :)

Gość gość
do 21.15 leć na niego!

Gość gość
temat założyła jakaś zdesperowana dziaduwa której nikt nie chce

Gość gość
21:48 Buhahahaha xD gdybys mnie zobaczył to byś sie spuścił w majty i uciekłbys z wypiekami na twarzy :D

Gość gość
Opis jak najbardziej trafiony :P

Gość gość
17:47 Kartoflanowa polska mordę mozna na kilometr poznać w Londynie :P

Gość gośćonaaa
prymitywne dziewuchy nieważne jakie macie pyski jesteście odrażające wewnętrznie ,rzygac mi się chcę

Gość gość
Jesli tak waszym zdaniem wyglada przecietniak to ja w takim razie jestem ciachem w dodatku jestem porzadny.

Gość gość
05:57 Ojojoj twojego syneczka obraziłam :P pocałuj mnie w pupę :P

Gość gość
Jesli tak waszym zdaniem wyglada przecietniak to ja w takim razie jestem ciachem w dodatku jestem porzadny.

Gość gość
nie mam dzieci idiotko

Gość gość
Do mnie pasuje z opisu kurtka 4f, w uszach sluchawki i wzrost ponizej 180, no i bawie sie komorka a to dlatego ze nie chce na mordy ludzi wrednych patrzec, niepotrzebne mi to.

Gość gość
Gorsze od plaskiej glowy, utuczenia i bojowek jest mentalnosc typowego wsioka prymitywa ktory wysmiewa innych wyglad, szydzi z ich stroju i fryzury. Takie rzeczy to tylko w Polsce. POLAK Polaka nazywa 'polaczek' tylko za wyglad. Nieee 'polaczkiem' jest autorka ktora odslonila kim jest....

Gość gość
Może tam skąd pochodzisz są tacy mężczyźni ☺. Ja znam mnóstwo przystojnych, zadbanych facetów tylko, że żaden z nich nie jeździ komunikacją zbiorową. Cóż, może Ci twoi nie mają pieniędzy żeby dbać o siebie. A tak na marginesie to mama nie nauczyła Cię, że nie należy wyśmiewać się z innych ludzi? Straszna prostaczka z Ciebie....

Gość gość
Up