Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Unikajcie kobiet w wieku 30 30plus

Polecane posty

Gość gość
Na 5 randce o dzieciach? Ale sciemniasz? Ktos będzie w ciemno rodzinę zakładał z kimś kogo nie zna? Weź leki idioto. Ludzie po roku znajomości nie mogą się zdecydować a ten ma propozycje na 4 randce:D

Gość gość
30. to bardzo dobra partia powiedzialbym ze wrecz idelana, ale dla 50-60 latka. Dla mlodych 30latkow sa 20-25 latki

Gość gość
To że na którejś randce ktoś wspomina o rodzinie, nie znaczy że chce ją mieć już i teraz. O takich rzeczach trzeba rozmawiać, aby po kilku latach nie zdziwić się że partner/partnerka nie chce zakładać rodziny, bo dopiero wtedy jest tragedia i zmarnowane lata.

Gość gość
ja umawiam sie z kobietami 2-5 lat mlodszymi odemnie nie wiecej. Uwazam, ze majac 31 lat i wiazac sie np 20 latka czulbym sie dziwnie :O

Gość gość
A ty autorze ile masz lat, ze tylko stare desperatki na ciebie leca? :D Chyba nie jestes zbyt atrakcyjny, skoro nadal nikogo nie masz :P

Gość gość
hahaha xd

Gość gość
ja uciekam od takich co gadaja ze chcą dzieci ,od *****czy tak samo

Gość gość
:O

Gość gość
pozdrawiam

Gość gość
lepsze sa po 4o

Gość 37 latka związana z 26 latkiem
gość dziś 30. to bardzo dobra partia powiedzialbym ze wrecz idelana, ale dla 50-60 latka. Dla mlodych 30latkow sa 20-25 latki - A dla starych 30-latków? Bo takich większość spotykam :)

Gość gość
Facet ale z ciebie frustrat.. pewnie już po 40 ce jesteś i nadal sam.

Gość gość
Większość kobiet po trzydziestce doskonale wie, że nie ma lepszej metody na spławienie faceta na początku znajomości, jak właśnie zacząć rozprawiać o ślubie i dzieciach;-) Autor został spławiony i jeszcze się cieszy z tego jak dziecko... :-D

Gość gość
taaa

Gość gość
autorze frajerze jak Ciebie to kobiety omijają szerokim łukiem, Kogo ty spotkales chyba pana ktoremu kolbe oj***les z polykiem

Gość gość
boto debil z forum dla bab, taka miernota w rajstopach.. kupionych na bazarku.. to jedyny sposób by miec jakis kontakt z kobietami.. kupuje przedmioty przeznaczone dla kobiet :) nawet tetsuje wibratory

Gość gość
"Adorator startujący do takiej musi bardziej wysylić się żeby jej zaimponować czymś bo to już inny przedział wiekowy ( bardziej wymagającyjezyk.gif " x Nie będzie się bardziej starał o coś, czego wartość maleje (uroda kobiety po 30-stce). Niezrozumienie praw rynku matrymonialnego, czyli czekanie na księcia z bajki, skończy się zazwyczaj tak, że 30-tka będzie za parę lat miała jeszcze mniejszy wybór i albo skończy przeciętnie albo sama. I dobrze! To pokazuje, że kobiety nie potrafią podejmować dobrych decyzji.

Gość gość
Jennifer Lopez ma 48 lat i wygląda mega sexy. Jak dla ciebie 30 latki sa nieatrakcyjne to szukaj 20 latek.

Gość gość
20.22 że niby ty jesteś atrakcyjnym wyborem? Wiesz mały...sa takie okazje , od których sie ucieka:)

Gość gość
hahahha

Gość gość
Mam 28 lat. Byłam w związku w wieku 18-25 lat. Odbyliśmy ponad 1000 stosunków, w tym anal. On i jego matka chcieli dzieci i ślubu. Jak to usłyszałam przestałam mu dawac by sam odszedł ode mnie. Nie chciałam by na mnie oficjalnie ciążyła wina za rozpad. Moja sweet little puss nie będzie przeze mnie wystawiona na taką poniewierke jaka jest rozpychanie dziecięca czaszką moich intymnych wrażliwych cichych ciemnych miejsc. Mnie boli jak mi wziernik sz..ATA młoda ginekolozka zakłada, co dopiero horror narodzin.

Gość gość
Mam 28 lat. Byłam w związku w wieku 18-25 lat. Odbyliśmy ponad 1000 stosunków, w tym anal. On i jego matka chcieli dzieci i ślubu. Jak to usłyszałam przestałam mu dawac by sam odszedł ode mnie. Nie chciałam by na mnie oficjalnie ciążyła wina za rozpad. Moja sweet little puss nie będzie przeze mnie wystawiona na taką poniewierke jaka jest rozpychanie dziecięca czaszką moich intymnych wrażliwych cichych ciemnych miejsc. Mnie boli jak mi wziernik sz..ATA młoda ginekolozka zakłada, co dopiero horror narodzin.

Gość gość

Gość gość
:O

Gość gość
Jak jesteś genetycznie ułomna to bardzo dobrze że odczepiłaś się od tego faceta. Ma teraz szansę znaleźć sobie zdrową normalną kobietę. A ty możesz zostać bezdzietną starą panną i wszyscy szczęśliwi.

Gość gość
Naprawdę wiek traktujecie jako wyznacznik urody i kobiecości? Najpiękniejsze dziewczyny jakie znam są właśnie w wieku koło 30stki. Znam takie co mając niecałe 25 lat wyglądają na 35+ (chyba kwestia genów i stylu życia) i również takie co mając 30stkę za sobą wyglądają przynajmniej 5 lat młodziej (nikt by im nie dał więcej niż 25-26 lat). To chyba tchórzliwe jednostki boją się kobiet 30 plus bo zazwyczaj one już wiedzą czego chcą, co lubią, czego oczekują co może przerażać niedojrzałków :)

Gość gość
haha 30stka to jest juz dno

Gość gość
popieram

Gość gość
Znowu ten prawik 37 lat co obraża kobiety po 30. Jakie to ma znaczenie czy się takiemu podobacie czy nie? Tacy faceci to odpady społeczne, selekcja naturalna zrobiła swoje i został sam. Na takiego żadna nawet splunac nie chce.

Gość gość
o tak ooo tak