Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Unikajcie kobiet w wieku 30 30plus

Polecane posty

Gość gość
Sharleen Spiteri

Gość gość
okolo 76% singielek w wieku 28-33 lata nie nadaje sie na zony i partnerki (zrodlo NeuroScience 2/6/2014)

Gość gość
:P

Gość gość
jes ser

Gość gość
Jednak zdarzają się małżeństwa z dziećmi, więc jacyś mężczyźni się na nie decydują. Znam kilku takich którzy chcieli założyć rodzinę. x ale i tak jak kobieta przekroczy 30. to oni je zdradzaja bo sie sypia

Gość gość
"Naprawdę wiek traktujecie jako wyznacznik urody i kobiecości?" x Tak bo po 25 roku życia ciało się starzeje. x " Najpiękniejsze dziewczyny jakie znam są właśnie w wieku koło 30stki. Znam takie co mając niecałe 25 lat wyglądają na 35+ (chyba kwestia genów i stylu życia) i również takie co mając 30stkę za sobą wyglądają przynajmniej 5 lat młodziej (nikt by im nie dał więcej niż 25-26 lat)." x To Ty tak twierdzisz, a nie faceci. x To chyba tchórzliwe jednostki boją się kobiet 30 plus bo zazwyczaj one już wiedzą czego chcą, co lubią, czego oczekują co może przerażać niedojrzałków" x Ale nikogo nie interesuje co one chcą i lubią, skoro same mają coraz mniej do zaoferowania. Uroda więdnie, wyszalały się to teraz chcą ślubu, rodziny.

Gość gość
Uroda więdnie tylko na pozór ,wg mnie u wielu dopiero kwitnie , kobieta jest dojrzała, seksowna, wie czego chce i dąży do tego. Ma zasady i dlatego byle jaki absztyfikant u niej nie będzie miał szans. A sex to w ogole najlepszy z kobietą po 30stce! Popytajcie gdzie trzeba i nie piszcie bzdur. Jesteście mało doświadczenie w tych tematach a ja wiem co piszę :P

Gość gość
hahaha :O

Gość gość
"Uroda więdnie tylko na pozór" x No nie, ciało po 25 roku życia się starzeje, więc jak to tylko na pozór? :D x "wg mnie u wielu dopiero kwitnie " x A wg biedaka jego bieda jest szlachetna tak... :D x "Ma zasady i dlatego byle jaki absztyfikant u niej nie będzie miał szans. A sex to w ogole najlepszy z kobietą po 30stce!" x Najbardziej podniecające są młode ciała więc kogo interesują wygibasy z 30 latką, która zrobi wszystko w łóżku byle kogoś złapać? :) To tylko świadczy jakie doświadczenie zebrała z innymi chłopami, a kogo interesuje puszczalska na żonę?

Gość gość
Bynajmniej nie mówię o doświadczeniu z innymi partnerami tylko o tym że kobiety po 30 stce są gorące i namiętnie, obojętnie czy miała 1 czy 2 partnerów. A ty co prawiczek że tak piszesz !

Gość gość
Właśnie że on prawiczek

Gość gość
Dziewica dla prawniczka okej ale jak umoczyles sobie fifiutka z niejedna to nie wymagaj za wiele bo to jest śmieszne.

Gość gość
A co jeśli jestem prawikiem i codzinnie się masturbuje przy p****lach??? :D

Gość gość
:D

Gość gość
hahaha pozdrawiam