Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Relacja zonaty a kolezanka

Polecane posty

Gość gość

Powiecie mi co otym mysleć jestem zonaty a od pewnego czasu poznałem dziewczyne zaprzyjaznilismy sie. Duzo piszemy ze soba na fb tel. Sie wymienilismy. Nawet sama pierwsza domnie zagaduje. Wie o moim związku. Na kawe jej nieprosiłem jesce ajak zagaduje otym to unika odpowiedzi lub mowi ze chętnie ale zmoją zoną. Powiecie mi da sie ztaka dziewcyna wejsc w głebsze relacje i wogule i co taka dziewczyna moze mysleć omnie ??? Ja mam 34 ona 26 drogie panie powiecie mi jak sie zaprzyjaznić bardziej jak sie znią umowić na kawe. Ja nie lece na sex i to jej tez podkresliłem. Raz w dyskusji. Napiscie cos.

Gość gość
Niewiem

Gość gość
Ja jestem w takiej relacji. Powiem CI ze ..nie warto. Jeżeli teraz wiesz ze nie odejdziesz od żony to nie wchodz w to, nie napalaj się i nie rób dziewczynie nadziei. My tak trwamy w takiej przyjaźni.. jest trudno. Kiedyś wyznalismy sobie uczucia i na tym stanęło. Taka znajomośc jest trudna, myślisz o kimś, życzysz mu jak najlepiej a w głębi ..masz nadzieję. To jest nieustanna walka serca i rozumu. Na dłuższą metę wykańcza- wiem co mówię.

Gość gość
Nie wiem co ona myśli, dla mnie taka przyjaźń rzadko kiedy jest możliwa. Częste spotkania, rozmowy nawet na neutralne tematy, o problemach zbliżają do siebie a jeśli osoby są dla siebie wzajemnie atrakcyjne to aż się prosisz o romans i zdradę żony. Ja się nie przyjaźnię z żonatymi jeśli wiem że prędzej czy później mogłoby się zrobić za gorąco. Jak brakuje Ci towarzystwa to znajdź sobie zajęcie albo zajmij się żoną.

Gość gość
Nie no romans sex niewchodzi wgre nawet by itak nieposzła aja znowu niechce jej skrzywdzic jest b.atrakcyjna i sympatyczną kobietą lubimy ze soba pisać. Ja np. Chciałbym sie znią spotkać ale sie wstydze 2x ten temat ruszyć. Niewiem jak jej to zaproponować. Ja ją polubiłem mysle o niej ale czy ona mysli omnie tego niewiem. Niechce sexu ale b.bym chciał sie zpotkac ito nie 1x raz tak jak Bog mowi relacje dialogu z innym człowiekiem. Zona moja jest fajna nieumiałbym jej zdradzić tyle ze zona niechce albo niema czasu wiecznie zemną pogadać albo gdzies pujsć miło czaś śpendzić. Tego wniej brakuje. Zaś ta dziewcyna wiele razy mi mowi bym pisał ijej ufał ze nikomu niepowie. Ale czy taka jest naprawde niewiem wiem tyle naprawde fajnie sie znią gada.:-)

Gość gość
:-D

Gość gość
Przestańcie zakładać tematy jak ostatnie lebiegi, bo niedlugo trzeba będzie zacząc korzystac ze slownika polsko- polskiego:)

Gość gość
Gość pyta to mu odpowiadają. Wiec jak niejesteś w temacie to nie pier..l

Gość gość
Coś więcej?

Gość gość
jak nie chcesz rozwalac rodziny to daj sobie z nia spokoj, niektorym nawet obrączka faceta nie przeszkadza by się do niego kleić, bo lepszy taki niż zaden, a potem zdrada a mzoe i rozwod tylko po co???

Gość gość
zonaty to powinien omijac takie klejace sie kolezanki jedyne co moze miec to znajome z dystansem do niego i tyle

Gość gość
Z tego co rozumiem, to nie kolezanka sie klei tylko on do kolezanki. Sam pisze, ze ona nie chce z nim isc na kawe. To on usiluje cos wykombinowac, zeby ja namowic na spotkanie.