Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kupujecie w chinskich centrach

Polecane posty

Gość gość

?co myslicie o kupowaniu tam?ładne rzeczy ceny względne,jakosc chuba nie najgorsza?

Gość gość
Ee tam. Rzeczy tanie, ale fatalne (ale 10zl za koszulke na kilka zalozen jest ok) wykonanie, jakosc, krzywe szwy, psujace sie suwaki... W dodatku nie daja paragonow, wiec nie mozesz ani zwrócić ani reklamowac towaru. Jestem ciekawa jak oni rozliczaja sie z fiskusem?

Gość gość
Niewiem no ja tam wczoraj dwie kurtki kupiłam,ramoneske i bomberke,ceny nie były jakieś niskie.Ramoneske 100zl a bomberke Zielona 130zl jakość jest spoko

Gość gość
U nas paragony dają, kupuje mężowi koszulki na codzień (elewacje, remonty ) brudza się szybko a potem za taką cenę nie żal wyrzucić, ozdoby świąteczne do domu za grosze można kupić unikam kupowania obuwia cuchna niemiłosiernie :-D

Gość gość
Owszem,koraliki,korale itp i sama tworzę z tego biżuterię.

Gość gość
ja tam kupuj***awelniane majtki i skarpetki, czasami rajstopy czy kapcie. ubran nigdy - bo sa tandetne, zle usztute i syntetyczne

Gość gość
ja kupuję majtki bawełniane i nic poza tym. Muszę przyznać, że wytrzymują wiele prań i nie są gorsze niż majty z Cubusa, H&M, C&A i innych sieciówek, po co przepłacać

Gość gość
Majtki warto, ale juz staniki nie. Kupilam ich kilka i we wszystkich wyszly fiszbiny.

Gość gość
Majtki warto, ale juz staniki nie. Kupilam ich kilka i we wszystkich wyszly fiszbiny.