Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki NATURALNY kosmetyk wg was jest hitem i naprawde dziala?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi o kosmetyki naturalne bez chemii w składzie. Kosmetyki do twarzy i wlosow oraz innych czesci ciala.

Gość gość
Kosmetyk fabryczny ale naturalny? Nie znam takiego ale dla mnie hitem jest mleko kokosowe :). Rewelacja jak dla mnie i można wysmarować nim wszystko oprócz włosów właściwie bo potem trzeba umyć.

Gość gość
Sylveco i bab uszka agafii ma naturalne kosmetyki.

Gość gość
Sylveco (w tym Vianek) - super składy i świetne działanie. Do tego cena nie zabija.

Gość gość
sztyft do ust carmex olej kokosowy (uzywam jako maske na wlosy na noc) maslo shea

Gość gość
Sylveco ma sporo produktów ale nie wiadomo które naprawdę są warte zakupu i działają.nie wszystkie przecież są dobre

Gość gość
Masło karite, olejek arganowy, aloes.

Gość gość
Tak jak ktoś już napisał: sylveco w tym vianek i babcia agafi. Ja bym jeszcze dodała bingo spa

Gość gość
A nie możecie napisać co z sylveco i agafii jest dobre..przecież nie wszystko jest hitem

Gość gość
Olejek migdalowy do calego ciala. Zwlaszcza w ciazy zeby zapobiegac rozstepom (ja nie mam zadnych, a brzuch mialam wielki)

Gość gość
Gość 14:14 Ale kupujesz taki zwykły olej kokosowy jak do celów spożywczych? Nakładasz na noc, a potem spłukujesz czy zostawiasz?

Gość gość
ja tez polecam olej kokosowy. na wlosy jeszcze nie stosowalam ale zamiast balsamu do ciala to juz ladnych kilka lat... w miedzyczasie dwie ciaze, po 18kg na plusie w kazdej a rozstepow nie mam. watpie ze to geny, bo mama, babcia i ciotki maja.

Gość gość
Sylveco krem brzozowy

Gość gość
stosuje któraś z was kosmetyki ATW ?

Gość gość
Biolaven olejek lawendowy do twarzy, do ciała balsam, płyn micelarny itp. Skład tylko naturalny

Gość gość
sylveco nie wszystkie produkty ma udane

Gość gość
niektóre tołpa są świetne olej kokosowy i olej awokado - olej awokado uratował moje przesuszone podrażnione dłonie.

Gość gość
Ja ostatnio odkrylam Manne. Super kosmetyki, zwlaszcza mydelka. Od dawna nie mialam takiej gladkiej cery jak po mydle z aktywnym weglem.

Bardzo fajne sa olejki tropikalne bielendy, ja mam kokosowy i swietnie odzywia i nawilza, a przy tym na ciele zostaje piekna nuta zapachowa.

Gość gość
Fabryczne MUSZA miec konserwanty wiec z NATURA nie maja nic wspolnego oprocz nazwy

Gość gość
Ja lubie kosmetyki Bielendy :-)

Gość gość
Olej kokosowy na włosy, masło shea na ciało i olejek rycynowy na rzęsy i brwi.

Gość gość
gość dziś Fabryczne MUSZA miec konserwanty wiec z NATURA nie maja nic wspolnego oprocz nazwy xx Serio ? A co to jest wit E, olejek np. rozmarynowy, z drzewa herbacianego czy maceraty garbnikowe ? :) Nigdy nie slyszalo sie o naturalnych konserwantach, co ? Wiesz, ze to np. sól, cukier itp ? :)

Gość gość
Ja stosuję do włosów naturalne kosmetyki jeszcze mało znanej marki Bionigree. Mają cudowne serum do oczyszczania skóry głowy i świetny szampon dla osób o słabych włosach. Niestety można kupić ich kosmetyki tylko w sklepie internetowym.

Gość gość
Naturalne produkty hity wg mnie: do cery tłustej, ze skłonnością do trądziku i zapychania 1. Savon Noir czarne mydło, do twarzy i ciała. Na twarz zostawione na chwilę działa jak majlepszy peeling eznymatyczny we wszechświecie 2. Żel aloesowy np GorVita mega nawilżenie 3. Mydło Dudu Osun do oczyszczania twarzy cera tłusta 4. Mydło Aleppo 40 i 60 % do cery tłustej 5. Oleje: tamanu, neem, laurowy ekstra na wypryski 6. Olejek z drzewa herbacianego, olejek eukaliptusowy punktowo na pryszcze. Ten z drzewa h. leczy nawet gronkowca i grzybice 7. Olej kokosowy, olej arganowy do ciała 8. Maski do twarzy: glinki naturalne: zielona, czerwona, żółta, błękitna i ghassul ekstra oczyszcza 9. Spirulina kosmetyczna jako maseczka: oczyszcza leczy trądzik, odżywia 10. Hydrolat z czystka i hydrolat oczarowy zwęża pory 11. Olej z ogórecznika lekarskiego na skórę problematyczną i zniszczoną. Super odżywia i poprawia wygląd cery nawet tłustej 12. Kosmetyki Sylveco: tonik hibiskusowy, płyn mic. lipowy i żele tymiankowy i rumiankowy 13. Vianek seria normalizujaca: krem na noc i na dzień 14. Ziołowe mydlo czarne babuszki agafii do mycia wlosow 35 ziół. Super Dla mnie same perełki a mam ich jeszcze więcej

Gość gość
olej migdałowy