Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalnanatalia

Ale wy się wszyscy nudzicie

Polecane posty

Gość normalnanatalia

Nie macie innych zajęć tylko wypisywanie takich pierdół na kafeteri, myślałam że znajdę coś ciekawego ale z tego co widzę to chyba same dzieciaki tu piszą uważające się za dorosłe osoby.

Gość gość
Natalka poka pipke :classic_cool:

Gość gość
I bimbalki też poka :-)

Gość Psotka migotka
Super,że założyłaś jeszcze jeden nudny temat :) Wytykasz komuś nudę,sama nie wykazując za grosz kreatywności.

Gość gość
Ma prawo wyrazić swoje zdanie :)

Gość Psotka migotka
Ma prawo jak najbardziej. Pytanie tylko po co? Gdyby każdy kto tutaj zagląda, zakladal temat o tym jak tu nudno to zrobi się jeszcze bardziej nudno. To widzi każdy, że nic się tutaj nie dzieje. Może dlatego zamiast zakładać kolejny temat o niczym ,wykazać się pomysłem i założyć coś z pazurem?

Gość gość
Każdy ma prawo założyć temat o czym chce. Jeśli mi nie odpowiada, nie wchodzę. Jeśli masz ochotę załóż temat z pazurem. Możliwe, że ta osoba nie ma potrzeby tworzenia tasiemca o doopie maryni.

Gość Psotka migotka
Nie mam ochoty zakładać tematu o niczym ;)Spokojna Twoja :) Też weszłam, żeby coś ciekawego poczytać. Niestety nie znalazlam niczego gdzie mozna by bylo popisac z pazurem :P Już zostawiam temat i mnie nie ma :) Miłego wieczorka 🌼

Gość gość
Nie znalazłaś niczego to postanowiłaś komuś doyebac. Dobrze, że się zgadzamy. Kazdy ma prawo pisać co chce.

Gość Psotka migotka
Strasznie nerwowa osoba z Ciebie. Gdzie tutaj komuś d***balam? Ktoś ma prawo założyć nudny temat,a ktoś ma prawo zrobić na nim wpis. Po to chyba zaklada na publicxnym forum,tak? Napisałam swoje zdanie bo mam też swoje prawo. Po co się goraczkujesz? Nikomu nie ublizylam ani nie d***balam. Wyluzuj :) Natalio ;) Dobranoc.

Gość gość
dziś Każdy ma prawo założyć temat o czym chce. Jeśli mi nie odpowiada, nie wchodzę. Jeśli masz ochotę załóż temat z pazurem. Możliwe, że ta osoba nie ma potrzeby tworzenia tasiemca o doopie maryni. X Nie ma potrzeby tworzenia tesiemca o d***e maryni....ale ma potrzebę tworzenie tasiemca o nudzie. No k***a ! Slyszysz ty sie :classic_cool:

Gość gość
Nie jestem Natalia. Wyraziłaś zdanie, zluzuj gacie i po sprawie. Nerwów nie ma, nabijam się z ciebie. Kwiatka wstaw do wazonu.

Gość gość
Tasiemce są tak samo nudne i o doopie maryni. Często nie związane z działem. Niech pisze każdy kto chce. Potem sami narzekacie na nudę.

Gość gość
dziś X Cham na dodatek co nie dziwi,tutaj tylko chamy siedzą. Otpiertol sie od Migotki bo to mila kobieta jest. Zawsze mila i ciepla konowale :classic_cool:

Gość gość
Może być nawet fioletowa. Byle nie narzekała po tematach.

Gość gość
PIS wszyskie drzewa powycinal to nie ma lisci i nie ma co zbierac to sa cholerne nudy jak u pana dudy

Gość gość
Migotka potrafi cieciu pisac z pazurem. Nigdy nie narzeka na tematach :classic_cool: Zluzuj majty koleś :classic_cool:Jak na razie,narzekasz ty.

Gość gość
Musicie się zdecydować. Albo kisicie się we własnym stolcu na waszych tematach z pazurem i o niczym. Potem forum wyglada właśnie tak. Albo dajecie pisać każdemu o niczym i luzujecie gumy w majtach.

Gość gość
Dla mnie może pisać kredą a ty możesz walić konusa pod byle wpis.

Gość gość chcę
Pokaż cyyce to nie będziemy się nudzić :classic_cool:

Gość normalnanatalia
i właśnie o to mi chodzi, byle głupi temat a w ciągu kilkunastu min gimbusy się rzuciły jak piranie na mięso. no ja p*****le, naprawdę nie macie innego zajęcia? i pózniej jacyś psychopaci wychodzą do świata realnego...

Gość gość
no nie bądx taka, natalka ;)

Gość gość
ty jesteś normalna natalia? Najpierw z goscia czepilas się Migotki,a jak poszla to n*******lasz i ublizasz juz jako Natalia. Co sie5czepiasz laska. Ty chyba psycholi nie widziałaś. Powalona dziewucha.

Gość gość
Sama tępa dzido zalozylas temat jskbys z gimnazjum wyszla dopiero. To co się k***a dziwisz ze pierfolenie o niczym. Juz w pierwsxym poście rowno pojechalas po wszystkich,wyzywajac ich od gimbazy i dzieciaków. Zabłysnąć chciałaś.? Co się k***a Migotki czepilas a ona jedna cos tu madrego i bez wyzwisk napisała. Idź pan w chuj stąd.

Gość gość
Migotka ma hooya na czole :D:D:D

Gość gość
Tak, ten temat za to jest dowodem wybitnej dojrzałości autorki i tego jak wiele ma do przekazania:classic_cool:

Gość gość
Aż prosi się zapytać, czy nie ma innych zajęć, niż wypisywanie takich pierdół na kafeterii:classic_cool:

Gość gość
:D:D:D

Gość Sami nie teges
Jeszcze temat się dobrze nie zakrecil.. A już poklocic się zdążyli. No jak wy to robicie?😴:D

Gość gość
:D:D:D