Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robic przed pierwszą wizyta

Polecane posty

Gość gość

3 dni temu dowiedziałam się że jestem w ciąży. Zrobilam od tego momentu kilka testow różnych firm I wszystkie da pozytywne. Wizye mam dopiero za tydzien. Czy teraz już powinnam zadbac o siebie zanim się spotkam z polozna? Nie wiem ile tygodni jestem w ciąży nie wiem jeszcze nie ale czy już teraz jest ważne żeby się zdrowo odżywiać itd? Co mogę albo powinnam już teraz robić ktoś wie?

Gość gość
A kiedy mialas ostatni okres?

Gość gość
Daj sobie spokój. Nie pal, nie pij, nie cpaj, nie bierz dziwnych leków i nie stresuj się.

Gość gość
ciążę liczy się od pierwszego dnia ostatniego okresu.

Gość gość
Powinnaś brać kwas foliowy jak każda ciężarna.

Gość gość
Ostatni okres miałam 23 stycznia. Czy można już tak serio powiedzieć że jestem w ciąży? Robiłam 4 testy ciążowe I wszystkie wyszły pozytywne robiłam je we wtorek i w srode.

Gość gość
Nie jedz surowego miesa i ryb, nie jedz niepasteryzowanych produktow. Nie pij alkoholu. Nie pal. Nie bierz lekow. Myj owoce i warzywa. Zacznij brac kwas foliowy.

Gość gość
Na serio ciąża.

Gość gość
Nie wiem czy nic sie dziecku nie stalo bo kochalam sie z partnerem wczoraj i on naciskal troche na moj brzuch i teraz sie boje. Czy moze wstrzymac sie od takich rzeczy do pierwszej wizyty? W dodatku nie mam zadnych objawow poza,bulgotaniem w brzuchu non stop od tygodnia i w dzień i w nocy. Czy to normalne?

Gość gość
jak długie masz cykle?

Gość gość
Nie wiem ciazko powiedziec bo roznie ale zazwyczaj okres dostaje pod koniec miesiaca tylko ostatni mi sie przesunal o 2dni ale go distalam. To byl ten okres w styczniu a teraz cisza. Czemu?

Gość gość
ale co ile dni -od ilu dni do ilu dni?

Gość gość
Wychodza mi 30-31 dniowe a czy to.wazne?

Gość gość
Liczylam od pierwszego dnia miesiaczki do pierwszego następnej.

Gość gość
liczy się od pierwszego dnia okresu do dnia poprzedzający pierwszy dzień kolejnego okresu. Pierwszy dzień następnego okresu to już nowy cykl. :) Długość cykli ma znaczenie przy określaniu wieku ciąży.

Gość gość
Wyszlo mi 29

Gość gość
Dziwie sie ze jestes dorosla kobieta a tak malo wiesz na temat cyklu u kobiety. Malo tego, masz dostep do internetu- tu wszystko jest, wystarczy poszukac. Poczytaj o cyklu , o zachodzeniu w ciaze i o jej przebiegu. A jesli chodzi o to ile jestes w ciazy to policz. Liczy sie od pierwszego dnia ostatniego okresu. Jesli za trudne to kalkulatory tygodni ciazy w necie tez są.

Gość gość
WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!! WON ze spamem góownalika!!!!