Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety wytłumaczcie mi

Polecane posty

Gość gość

tak szczerze zupełnie po co wam jest facet na stałe? Szczególnie prosze o odp panie które juz maja dziecko. Za nic nie moge tego pojac po czorta kobiecie strup na głowie, o ile moge zrozumiec ze zegar biologiczny tyka ,pragnienie dziecka to za nic w swiecie nie pojmuje jak mozna swiadomie chciec byc w zwiazku? Ja nigdy jakos nie chciałam ,dwa raxyu byłam zakochana,raz wyszłam za maz,mam dziecko juz nastoletnie,od rozwodu tj 7 lat z nikim sie nie chciałam wiazac na stałe,dla mnie to bezsens,drugie dziecko na głowie. i uprzedzam maz mnie wcale nie skrzywdził,rozstalismy sie w zgodzie.

Gość gość
Dlatego by mieć komu się zwierzyć, przytulić. Nie być samemu w chorobie, w kłopotach i co najważniejsze dzielić z nim szczęście i udane życie rodzinne. Rodzina w życiu jest najważniejsza.To tak w skrócie ma Twoje pytanie.

Gość gość
Człowiek to istota społeczna...

Gość gość
Po co mi facet na stałe? Bo uwielbiam z nim rozmawiać, potrafi mnie pocieszyć jak nikt inny, sprawia mi przyjemność patrzenie jak gotuje. Lubię czuć jego zapach w domu. Wiele powodów jest. Dziecka nigdy mieć nie chciałam, więc mnie to nie dotyczy.

Gość gość
niektórzy kochają pustaku

Gość gość
cóz najwidoczniej ja nie jestem społeczna,a kochac potrafię bo kochałam,kochasm też córke i cały mój zwierzyniec,albo nie wiem moze to egoizm i wygodnictwo?