Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żółty sluz

Polecane posty

Gość gość

Cześć kochane, mam 20 lat i zmagam się z pewnym problem od paru dni, okres przewiduje za 3-4 dni, czuję lekkie bóle w podrzuszu niby wszystko w porządku ale doszła mi pewna dolegliwość czyli od paru dni mam żółty śluz, lekko zoltawy, swędzenie i jakby lekkie ranki w pochwie jakbym się zaciela maszynka tzn. Krew nie leci ale czuję że jest malutka ranka. Trwa to w sumie od jakiegoś tygodnia, od paru dni biorę antybiotyki ponieważ miałam grype. Z chłopakiem współżyje regularnie, tydzień po okresie uprawialismy sex przerywany jeśli to tak można nazwać co to może być. Proszę o szczerze odpowiedzi, mialam podobne objawy ale one występowaly bardzo łagodnie i to w sumie przed samym okresem, byłam u ginekolog i jak opowiadałam nie wiedziała o co mi chodzi uznała mnie za wariatka ponieważ nie ma możliwości aby występowaly jakiekolwiek samoistnie robiące się ranki. Co zrobic

Gość gość
Wydaje mi sie ze to grzybica pochwy. Mozesz sobie kupic Clotrimazolum masc zewnetrznie i globulki do pochwowe podejdz do apteki i zapytaj to Ci doradza a najlepiej jakbys poszla do gina . Skoro wspolzyjesz z chlopakiem regularnie to tez powinien/ale nie musi sie przeleczyc

Gość gość
Konsumpcje piz.y trzeba zabezpieczć i nie bzykać się gminnie.

Gość gość
To to chinczyku który konsumował twiją piz.ę