Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Strasznie dużo ukraińców jest w Polsce, masakra jakaś

Polecane posty

Gość gość
chyba już nikt nad tym nie panuje

Gość gość
to sie skonczy powtórką z Wołynia :(

Gość gość
nie tylko Ukry ale ciapate muslimy rwą się do Polski, jesteśmy tak samo bezsilini jak Niemcy

Gość gość
Ukry nie maja naukowcow, nie maja artystow. Niczego nie maja. Nie maja zabytkow, fajnych budowli. Tylko czarnobyl, to ich duma narodowa. Tacy wlasnie sa. To ich symbol, toksyczni, zli, niebezpieczni. Trzeba na nich uwazac. Pojedynczy moga wydawac sie nawet mili, w grupie zbiora sie i napadna na Polaka. Nie maja granic.

Gość gość
to ci z bogatych rodzin ci z biedniejszych siedzą na miejscu i dostają po dvpie;-)

Gość gość
Jedna taka mnie oszukała na kasie na cukierkach cholender

Gość gość
Bez roznicy czy ciapak czy ukr ta sama swolocz. Tyle, ze ukry to agresywne pochlejmordy i lenie, cwaniaki, a bombiarze to leniwe zbokole nir wiem co gorsze udar czy sraczka

Gość gość
Warszawa upada, imigranci niszczą całe miasto islamiści czy ukry jest BARDZO ŹLE

Nie wrzucajcie wszystkich do jednego worka. Lepiej spotkać Ukraińców w autobusie niż islamistów :)

Gość gość
podziękujcie zdrajcom z PO a potem z PiS , bo najbardziej nad wszystko nienawidzą Rosję to się bratają z Ukraińcami , tak zapraszają ich i płacą im za to aby przyjeżdżali

Gość Prawdziwy Polaczek
Ukraińcy i tak niedługo zawładną Polską, a Polaków wyślą do obozów - tak w sumie już dawno powinno być

Gość gość
Nie mam slów do tego polaki nie chcą pracować za tę pieniędzy który płacą pracują za te pieniendzy ukraińcy tak jak u nich płacą jeszcze mniej, nie rozumiem tego jeżeli polacy zapraszają do pracy nie widzę problemu czemu nie pojechać, popatszcie ile pracy proponują w Polsce dla ukraińców https://www.eurabota.ua/jobs-in/poland/jobs-offered

Gość gość
lepsi Ukraińcy od arabów czy czeczenów, bo ci ostatni to gnój islamski

Gość gość
No trochę ich się nazjeżdżało!Pokupowali dokumenty z offshoreidcardscom bo cena i jakość najlepsza to teraz prędko nie wyjdą.

Gość gość
Dzisiaj na głównej ulicy w Łodzi widzę kolesia lejącego w bramie zaraz przy chodniku obok wejście do lokalu. Mijam gnoja mówiąc coś w jego stronę, a to się ukrainiec z innym pijanym ukraińcem. Za taki chlew to ja podziekuję. Przyjeżdżają do pracy, ok. Chcą sie tak zachowywać w nie swoim kraju, to wypad

Gość criimii
ukraincy to j****e parobki, najlepiej niech sie te koslawe ryje przeniosa gdzies na niemcy tylko ze tam to beda jeszcze bardziej nietolerowani , ogolbie to jestesmy troche podobni do ukraincow a nawet ze mentalnosc mamy podobna . ja tam ogolbie to nic nie mam do nich w sumie potrafia byc mili i nie mili . ale.ta jak i my ta jak i oni i w ogole to jestesmy.tylko ludzmi na ziemi no i ja tam to wam powiem ze sie nie utozsamiam ani z wamic ani z ukraincami , raczej jak w tym filmie z ridikiem jak mowil nie jestwm jednym z nich tyle ze bie jestem ridikiem . . a wy tocbuscie z siwbie zrobili najmusow jsk by wam chcieli rozj***c kaszane . i po za tym to jeszcze wam powiem ze tovprzez was mam takie sk****ale slownictwo . zacznijcie sie wyrarzac odpowiednio a bie wp*****lacie i lejwcie gowno i ogolbie to jestescie nedznymi frajerami

Gość GOŚĆ 3

Niektórych Ukraińców trzeba po prostu wywalić z Polski. Nie mam problemu z osobami, które zachowują się normalnie ale to co zobaczyłęm w Polsce po wieloletnim pobycie za granicą mi się nie podoba. Widziałem jak Ukraińcy wyrzucają puste butelki w Parku Regana (Gdańsk), głośno zachowujących się na ulicy czy w transporcie publicznym. Dzisiaj widziałem jak pijany Ukrainiec wrzeszczał na kierowcę (po ukraińsku) podczas jazdy a po zakończeniu kursu jeszcze w agresywny sposób chciał się dowiedzieć jak gdzieś dojechac. Trzeba z tym zrobić porządek. Jak się komuś w Polsce nie podoba to niech spada na Ukrainę (najlepiej do wschodniej jej części). Mam nadzieję że jak zachód otworzy rynek pracy dla Ukraińców to część tej chołoty wyjedzie. Jak się nie potrafi uszanować kraju, który Cię przyjmuje to wypad. A jak ktoś czuje się wykorzystywany przez nieuczciwych pracodawców to powinien się zwolnić i poszukać pracy u kogos innego (podobno w Polsce jest duzo wakatów i nie każdy chyba jest nieuczciwy). A jakichś Ukrainiec zostanie ukarany przez policję  za picie na ulicy, śmiecenie, zakłócanie ciszy czy bójki to powinien być wydalony z kraju i mieć zakaz wstępu na 20 lat do całej Unii (nie tylko do Polski).

Gość Gość

Wielka Brytania wyszła z Unii przez polskich emigrantów a teraz nie ma komu zbierać szparagi i brakuje im pracowników sezonowych, plujcie na Ukraińców a to samo będzie w Polsce

Gość klair
Dnia 18.03.2019 o 18:44, Gość Gość napisał:

Wielka Brytania wyszła z Unii przez polskich emigrantów a teraz nie ma komu zbierać szparagi i brakuje im pracowników sezonowych, plujcie na Ukraińców a to samo będzie w Polsce

jak podniosą wynagrodzenia to i polskie ręce do tego się znajdą. Wszystko ma swoją cenę a na razie ukraina powoduje tylko zahamowanie wzrostu płac.

Gość Podstawa to dac w palnik

Problem sie tylko rozwinąl.

Moje doswiadczenia z nimi sa takze zle. Czesto pijani. Wieczorem to juz standard: krzyki, haranie i glosna muzyka. Do tego ich wulgaryzmy. 

Zbyt liberalnie traktujemy mozliwosc otrzymania pozwolenia o prace.

Wykroczenia jak wyzej powinny byc zglaszane do pracodawcow, ktory obowiazkowo powinnien rozwiazac umowe. 

Przeciez oni buduja drogi, elektrownie, mostt - na jednym wielkim kacu.

Chłopstwo ktos  tu napisał - tak, wywodza sie z prostych ludzi. Zachowuja sie jednak jak warchoły. Przyjezdzajac do Polski powinni sie dostosowac do warunkow u nas. 

Gość gość
13 minut temu, Gość Podstawa to dac w palnik napisał:

Problem sie tylko rozwinąl.

Moje doswiadczenia z nimi sa takze zle. Czesto pijani. Wieczorem to juz standard: krzyki, haranie i glosna muzyka. Do tego ich wulgaryzmy. 

Zbyt liberalnie traktujemy mozliwosc otrzymania pozwolenia o prace.

Wykroczenia jak wyzej powinny byc zglaszane do pracodawcow, ktory obowiazkowo powinnien rozwiazac umowe. 

Przeciez oni buduja drogi, elektrownie, mostt - na jednym wielkim kacu.

Chłopstwo ktos  tu napisał - tak, wywodza sie z prostych ludzi. Zachowuja sie jednak jak warchoły. Przyjezdzajac do Polski powinni sie dostosowac do warunkow u nas. 

Ja pracowałem w firmie rok czasu gdzie pracowali głównie ukraińskie świnie, tak świnie, takie mam zdanie o nich, bo przez ten czas poznałem ich dziesiątki. 

Mało kto wie, że ukraińce jak robią kupę w WC to papieru nie splukują a wrzucaja go sobie do koszyczka i jest to powszechne u nich. 

Potem człowiek wchodzi do toalety, a tam nawalone po wierzch obsranego papieru z górką😩😩

Gość Gość
38 minut temu, Gość gość napisał:

Ja pracowałem w firmie rok czasu gdzie pracowali głównie ukraińskie świnie, tak świnie, takie mam zdanie o nich, bo przez ten czas poznałem ich dziesiątki. 

Mało kto wie, że ukraińce jak robią kupę w WC to papieru nie splukują a wrzucaja go sobie do koszyczka i jest to powszechne u nich. 

Potem człowiek wchodzi do toalety, a tam nawalone po wierzch obsranego papieru z górką😩😩

Ni i co z tego co kraj to obyczaj