Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ToTylkoTest3xT

dlaczego?

Polecane posty

Gość ToTylkoTest3xT

Dlaczego kobieta na pewnym etapie znajomości wymyśla facetowi jakiś dziwny test typu: - lubię jak facet wyrywa sobie włosy z klatki piersiowej - ciekawi mnie jak wyglądał byś przebrany za kobietę Oczywiście jest to taka trochę inna forma podtekstu, że masz to zrobić, że tego oczekuje. Co to za test i dlaczego kobieta takie testy robi? Ciekawi mnie z jakimi testami wy się spotkaliście?

Gość gość
Ja takich testow nie robilam :o To jakis zart ? :D

Gość ToTylkoTest3xT
Niestety to nie jest żart...

Gość gość
Zaden test, noże lubi torsy bez włosów, i to sugestia.

Gość ToTylkoTest3xT
To dlaczego wyrywać? Można golić. Wyrywanie wiąże się z bólem, czyli swego rodzaju poświęceniem.

Gość gość
Idiotyczne texty, idiotycznej du/py. Tyle.

Gość ToTylkoTest3xT
A może to forma zabawy. Bawią się w ten sposób ludźmi. Sprawdzają coś? Dowartościowują?

Gość gość
miej to w tyle :D

Gość gość
Skoro chce zebys sie przebral za kobiete to nie traktuje cie powaznie

Gość gość parasolka
Dziwne te testy ,złosliwe i upokarzające.

Gość gość
moze chce sprawdzic czy zrobisz dla niej wszystko :D

Gość gość parasolka
Chce sprawdzicz czy zrobi wszystko i dlatego go upokarza??to jest wredne.

Gość gość parasolka
Dla mnie jakby facet chciał zrobić wszystko (a chciał)to napewno nie byłabym taką świnią..i powiedziałabym mu że swoje już zrobił..i że niczego nie wymagam.

Gość gość
ale, co to znaczy "WSZYSTKO"????? jeśli facet jest z kimś na etapie o jakim pisze, to wygląda na to, że ta kobieta jest idiotką, idiotką jest też kobieta, która uważa, że facet dla niej zrobi "wszystko" (łącznie z oddaniem za nią życia :D)

Gość gość parasolka
A dlaczego nuektorzy testują kobiety swoją pseudo śmiwrcią?np że zgineli w wypadku albo ze sie powiesili itp.To jest granie na uczuciach i emocjach.Szantaż emocjonalny.

Gość gość
parasolka - jak wchodzisz w to testowanie, to masz coś nie ten teges z własną czapą, sorry!

Gość gość parasolka
A dlaczego niektorzy testują kobiety swoją pseudo śmiercią?np że zgineli w wypadku albo ze sie powiesili itp.To jest granie na uczuciach i emocjach.Szantaż emocjonalny.No własnie co to znaczy wszystko ?i po co wszystko??zakochana kobieta tego nie wymaga zwłaszcza kiedy ktos mowo ze oddałby za nią/za niego życie.

Gość gość parasolka
12.10 ja nikogo nie testuję.Nie muszę.Kiedyś raz sprobowałam i zaraz nastepnego dnia pożałowałam.Chciałam sie wycofac z zadania ale facet i tak chciał udowodnić przez co on na mnie naskoczył bo go osmieszyłam a ja czułam sie jeszcze gorzej bo tego nie miałam prawa wymagać.

Gość ToTylkoTest3xT
Dodam jeszcze, że jeden z tych testów przeprowadziła na mnie kobieta, która naszą znajomość traktowała tylko jak przyjaźń. Sądziłem, że to jest wstęp do dalszego etapu, zbadanie tego czy i ile jestem w stanie zrobić dla niej. Dziś po tym wszystkim co zaszło stwierdzam, że nie miało to większego wpływu na nic. Dlaczego zatem to zrobiła? Obecnie jest z facetem, który "testowi" nie uległ. Sądziłem, że jak to zrobię to coś jej udowodnię. Mądrzejszy o nowe doświadczenia i starszy o parę lat dziś wspominam stare czasy. Śmieje się sam z siebie, ale też zastanawiam się jak to było możliwe.

Gość gość
zrobiła bo sie toba bawiła.

Gość gość parasolka
Jakto tylko przyjaźń?Nie kocjała Cię?to po co chciała żebyś udawadniał jej uczucia?Skąd wiesz że z kimś jest,moze nadal mysli o Tobie.

Gość gość parasolka
Jakto tylko przyjaźń?Nie kochała Cię?to po co chciała żebyś udawadniał jej uczucia?Skąd wiesz że z kimś jest,moze nadal mysli o Tobie.Jak sie można kimś bawić?Dlaczego mowisz że nie miało to znaczenia?

Gość gość parasolka
Może udowodniłeś raczej na pewno udowodniłeś a zepsułeś czym innym.Na bank zabrakło szczerej rozmowy.

Gość gość parasolka
Jak sie kogoś bardzo kocha to wszystko jest mozliwe.Probowałes tak jak mogłeś,nie wiń siebie .Śmiejesz sie z siebie czyli dzis stwierdzasz ze nie było warto?

Gość ToTylkoTest3xT
To już bez znaczenia. Po prostu wiem i tu nie chodzi o analizę naszych relacji tylko nietypowych "testów", które nas w życiu spotkały. A dlaczego bez znaczenia? Skoro wyszła za mąż za innego to chyba oczywiste, że bez znaczenia. Zwłaszcza, że to ten co jej sugestii, propozycji, "testu" nie zrealizował. No i masz... odpowiedziałem na pytanie. :)

Gość ToTylkoTest3xT
Stwierdzam, że byłem głupiutki poddając się sugestii i licząc na to, że to ma na cokolwiek wpływ i jakiekolwiek znaczenie.

Gość gość parasolka
Jakto wyszła za mąż?

Gość gość parasolka
Jak jest z kims kto ma ją gdzieś to raczej ma znaczenie.

Gość gość parasolka
I powiem Ci ze to na bank było zbadanie podstaw do głebszej relacji ,czegoś trwałego ,czy Ci zależy itp.zdaje sobie sprawe z tego że było to nie fer ,wiesz kobiety zakochane na smierć i życie,są nielogiczne .Mam nadzieję że pomogłam.Narka

Gość gość parasolka
Takie fundamenty pod związek na całe życie, jedyny idealny i wyjątkowy kandydat.Druga połowa jedynie taka opcja a nie tam jakieś szkolniaki denne z piaskownicy.