Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta w aptece wprowadziła mnie w błąd.

Polecane posty

Gość gość

Kupiłam nebulizator. Zgodnie z zaleceniami lekarza mam się inhalować i używać ziołowych naparów. Pani w aptece dała mi kropelki ziołowe mówiac ze można parę wkropić do NEBULIZATORA ! Tak zrobiłam i teraz ledwo oddycham. Dowiedziałam sie ze olejki są do parowej inhalacji lub do skropienia do wanny. Nebulizator tak niszczy i może powodować podrażnienie przy takiej mieszance z paroma kroplami !! Jestem głupia ale też zawiedziona,że tak w aptece mówią ludziom. Czuje sie jak chodząca miętówka i jest gorzej niż lepiej ...

Gość gość
bo to są debilki :( wiesz tez ze są olejki wodne i na bazie oleju ? są olejki syntetyczne i naturalne lub mieszanki ? olejki do aromaterapii, masażu, inhalacji, kąpieli, tego jest dużo, lepiej poszukać sklepu lub w necie sklepu gdzie ludzie się znają i WIEDZĄ co sprzedają ja w taki sposob prawie zepsułam nawilżacz powietrza, wlałam tam olejku i jak się okazało byl olejowy, okropny bol głowy nas wszystkich w domu, syn wymiotował, potem doszłam ze to ten olejek

Gość gość
nie kłociłam się bo się nie znam :( Teraz ciężko mi się oddycha i też mnie cofa. Będę się chyba inhalować póki co samą NaCl. Masakra, chyba się przejdę do tej Pani...

Gość gość
Masakra

Gość gość
miał ktoś taką sytuacje? co mozna teraz zrobic?

Gość gość
One nic nie wiedza, lepiej sluchaj lekarzy.

Gość gość
no niestety zle zrobilam ale teraz strasznie mi duszno i mdli, minie chyba samo prawda?