Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój były związał się ze starszą kobietą.

Polecane posty

Gość gość

Miesiąc temu rozstałam się z chłopakiem. Krótko po rozstaniu poroniłam. On jeszcze nie wiedział że jestem w ciąży więc to nie był powód rozstania. Zostawil mnie tak z dnia na dzień z głupiego powodu że nie nie robie w domu tylko całymi dniami leże co nie jest prawdą. On pracuje jako ochroniarz w barze i związał się z szefową. Ta jego szefowa jest moją sąsiadką. Ma 30 lat i małe dziecko. Z tego co wiem to facet ją zostawił jak zaszła w ciąże. Ten jej synek ma coś koło roku. Dziś rano wychodze po zakupy a on wychodzi od niej. Nawet "cześć" mi nie powiedział. Olał,minął mnie bez słowa. On ma 22 lata a jest z taką staruchą jeszcze wychowuje jej dziecko. Jest mi tak cholernie przykro. Przecież ja jestem młodsza,ładniejsza.. Szlag mnie trafia jak sobie pomyśle że będe ich mijać na klatce czy pod blokiem ech..

Gość gość
Bywa.

Gość gość
Co z tego, ze baba starsza, brzydsza z obcym dla niego dzieciakiem jak jest jego szefowa, ma swoj bar wiec chlopaczek polecial na kaske, wydoi ile moze i bedzie chcial wrocic do Ciebie

Gość gość
No i co z tego? Czemu nawywasz ją staruchą? Ma 30 lat więc jest młoda a że starsza od niego o 8 lat to wcale nie oznacza że stara. Jak mu pasuje to ok. Jego życie,jego sprawa,nie jesteście już razem i może wiązać sie z kim chce.

Gość gość
a ty kobieta czy gimbaza?

Gość gość
widocznie ta star**** cos robi a nie tylko lezy jak ty....co zazdrosc teraz ze on sobie poukladal zycie? ale jak byl to trzeba bylo go j***c dzien w dzien i olewac....masz to co sobie oswoiłas glupia larwo

Gość gość
Jak leżałaś i nic nie robiłaś to sie nie dziwie że poszedł do innej.

Gość gość
Wspolczuje ale ten chłopak to doopek, ciesz się ze się pozbylas palanta. Niczego nie straciłas, bo to zero kompletne. A ta 30 latka to jakas tępa zdesperowana szmata. Zabawne że ją kiedyś zostawił facet dla innej, a ona teraz odebrała faceta tobie. Nic się ta szmata nie nauczyła. Jakby była mądra to by go pogonila ale to tepe szmacisko co szuka bolca i z desperacji wzięła się za sporo młodszego gowniarza. Długo ze sobą nie będą, nie martw się. I ciesz się ze poronilas i nie musisz wychowywać dziecka tego idioty. Powodzenia życzę i żebyś poznała wartościowego chlopaka

Gość gość
Najpierw trzeba samej byc wartosciowa by oczekiwac takiego faceta.

Gość gość
30-letnia kobieta to jest STARUCHA??? :O :O :O Głupiaś jak but, więc się nie dziw, że cię kopnął w zadek :D :D :D Ma chłopak więcej oleju w głowie niż ty. I tyle.

Gość gość
No nie wierze... Skoro od miesiąca nie jesteście razem to chyba ma chłopak prawo spotykać się z inną? I co z tego,że jest starsza i ma dziecko? Mu odpowiada i szczerze współczuje mu,że był z taką prostaczką jak Ty.

Gość gość
A może to jego dziecko i dlatego rozstała się ona ze swoim facetem.

Gość gość
A może on w ogóle z nią nie jest skoro widziałaś go tam tylko raz ? Skoro to jego szefowa to mógł być tam z każdego innego powodu dotyczącego pracy. Kobieta ma małe dziecko więc nie sądze,że jest w barze codziennie.

Gość gość
gość dziś , racja, widocznie wyczul zarozumiala ksiezniczke i jej nieziemska uroda zaczala wychodzic nosem.bo tak naprawde zewnetrzna powloka przyciaga na poczatku, ale jak charakter beznadziejny to nawet facet nie wytrzyma