Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawsze sexy

zginął mi kot przedwczoraj poradzcie coś

Polecane posty

Do właścicieli kotów: wróci, jak myślicie? roczna, wysterylizowana koteczka. Spadła z balkonu ( chyba źle obliczyła wysokość) Martwie się bo jest dzikuską i przed obcymi ucieka. Mam ją 3 miesiące i cały ten czas siedziała w domu przez koci katar ( w Schronisku zaraziła się) ma założony chip, gdyby ktoś złapał i zaniósł ją do Schroniska to zczytali by numer i dane moje w bazie są. Czy wie ktoś czy zwierzak pomimo tego że jest kastrowany ma popęd- wiecie marzec

Gość gość
spróbuj postawić sie w jej sytuacji. idź sie wysterylizuj skocz z balkonu i podążaj za instynkem

Gość gość
Masz w poblizu chinska restauracje?

Gość gość
miałam kota który był po sterylizacji a i tak raz mi polazł gdzies na 2 tygodnie a potem znikał raz na jakis czas na kilka dni teraz mam kociczke która przychodzi do domu tylko na jedzenie i jak był duzy mróz to zaszczyciła swoją obecnoscią nocując w domu

Ojojoj! Nie chce koteczek wypełniać poleceń i chodzi swoimi drogami? Worek+kamienienie i głęboka rzeka. Później weź następnego i tak again, again.

Gość gość
Wysterylizowana kotka nie marcuje. Trudno powiedzieć... ja mieszkam na parterze i mam swojego kota od szczyla. Szybko nauczyła się wracać.

Gość gość
Moja kotka po 3 dniach wróciła .widzę że ma cieczkę.Powinien kot wrócić

Gość gość
mam kota ale w glowie a renty ni:-(

Gość gość
Po co wam te koty, jak nie ma siatki na balkonie i pozwalacie im włóczyć się po okolicy, aż je rozjedzie, rozszarpią psy, jakiś debil otruje lub postrzeli z wiatrówki? Kot należy do domu i trzeba go pilnować. Pewnie leży rozjechana skóra z kota i zginął od razu

Gość gość
Koty są głupie. Włażą prosto pod koła samochodu. Pełno przy trasie trucheł kocich leży.

Gość gość
Lepiej mają koty, które kończą na wsi w wiaderku z wodą, zaraz jak się urodzą niż trafić do głupiej kociary, która myśli, że kot zawsze spada na 4 łapy, a do domu kot przychodzi na chwilę pojeść i poleżeć. Poza tym ma szukać guza po okolicy, aż więcej nie wróci. Jak kot chory to z nim do weterynarza nie pójdą, bo to cham przecież, ośmiela się żądać zapłaty za leczenie kota, jak można? Piszą pierdoły na forum, że kot umiera, a nie może mu pomóc, bo ją nie stać. Po co w ogóle brała tego kota. Takie są najczęściej właścicielki kotów

Gość gość
mój kotek 7 mieisęcy w malej miejscwości z dzwoneczkiem na szyi tez poszedł w tan juz go cztery dni nie ma był zadbany niuniuś pewnie ktos go /przygranoł/ wkurzające jest to ze kot z obrożą na szyi nie dziwi na forum miejscowym napisałam ze zaginoł ktos go zabrał i kamień w wode

Gość gość
Nie wypuszczajcie tych kotów na pastwę losu. Czy to taki problem wyjść z kotem na smyczy? Moje wychodzą tylko jak ktoś jest i coś robi przed domem. Czasem wyprowadzam poza mój teren prywatny na smyczy, jak idziemy z psami na spacer. Mają osiatkowany taras i nie boję się, że coś się stanie złego. Wszystkie koty wychodzące od sąsiadów przepadły bez wieści, ja o swoje dbam :-)