Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie kupić online ubrania ciążowe ?

Polecane posty

Gość gość

Witam, potrzebuje na wiosnę kilka rzeczy ciążowych, zwłaszcza bluzeczek no i jeszcze rozglądam się za sukienkami, ale w sklepach stacjonarnych nie specjalnie przypadły mi do gustu (zresztą ceny też). Przeglądałam stronę C&A, ale tam głównie tylko spodnie zamawiałam. Jeśli macie jakieś jeszcze sprawdzone stronki to proszę podeślijcie, bo liczę na większy wybór i choć troszkę niższą cenę ;)

Gość gość
Allegro

Gość gość
Ja kupiłam ostatnio bluzki na allegro z outletu hm, sporo ich na allegro, musisz poszukać. Jeśli chodzi o bluzki to ja kupiłam tylko jedną typowo ciążową a tak to kupuję takie oversize ale zależy co kto lubi oczywiście. Leginsy też kupowałam na allegro ale jakość nie za bardzo. Dżinsy mam z lumpeksu.

Gość gość
Dzięki za podpowiedź, pewnie też się skuszę na oversize :)

Cześć Kobitki! Pewnie niejedna z Was ma szafę pełną świetnych ale niepotrzebnych ubrań, którymi nie ma czasu się zająć. Więc co powiecie na szybkie rozwiązanie problemu? Otóż wyobraźcie sobie firmę, która sprzeda Wasze ubrania całkowicie za Was? Razem z moim przyjacielem pracujemy nad takim projektem i jestem ciekawa czy byłybyście tym zainteresowane? Jedyne co musicie zrobić to wypełnić krótki formularz - jakiego typu i ile ubrań chcecie sprzedać, wybieracie dogodny termin odbioru ich przez kuriera i voila, problem z głowy! Napiszcie do nas na casualpolska@gmail.com Potrzebujemy Waszej pomocy!