Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dantes

Kwiaty, wysłać czy nie?

Polecane posty

Witam. Drogie Panie, mam do Was pytanie, jaka byłaby Wasza reakcja z otrzymanych kwiatów, które byłyby od tzw. 'anonima'? Chciałbym wysłać kwiaty do dziewczyny, która mi się podoba, do tego załączyć bilecik, oczywiście żadnych tam ckliwych wyznań miłości czy coś w tym stylu, bardziej coś takiego: "Te kwiaty nie oddadzą Twojego piękna, ale mam nadzieję, że umilą Ci dzień". Kwiaty wysłałbym do jej pracy (sklep odzieżowy), gdzie pracuje z moją dobrą koleżanką, stąd będę wiedział jak na nie zareagowała, co ułatwi mi następny krok, czyli po prostu ujawnienie się na żywo i zaproszenie na jakieś spotkanie. Od razu zaznaczę, ze chciałbym po prostu wywołać uśmiech na jej twarzy, choćby na chwilę, a co z tego potem wyjdzie to się zobaczy, niczego sobie nie obiecuje, ani nic z tych rzeczy. Chciałbym jednak najpierw poznać Wasze zdanie. Dziewczyna oczywiście jest wolna na 100%, to już ustaliłem. Z góry dzięki za pomoc.

Gość gość
Mnie by było bardzo milo:).

Gość gość
Że też się pytasz :) Jasne że wyślij, nawet nie wiesz, jakie to są miłe niespodzianki dostać własnie kwiaty. Powodzenia życzę.