Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

automaty

Polecane posty

Gość gość

Witam. od pewnego czasu znalazlam tak jakby sposob na automaty. Moge sie z wami nim podzielic , ale po pewnym czasie uznalam ze to nie ma sensu , na automatach wygralam okolo 3 tysiecy przez miesiac , stosując technike wrzucania do automatu np . po 10 zl a mialam kapital 100 zl , i za 2 czy 3 razem zawsze dawal mi duza sume pieniedzy , postanowilam to napisac , bo mimo tego ze tyle wygralam te pieniadze szczescia mi nie daly... :( inni ludzie np. jakis stary dziadek stanal za mna i gapil sie jak gram , osobiscie to mnie wkurza inni tez jak powiedzialam im o tym to sie na mnie obrazali jeden chlopak nawet mnie wyzwal na miescie i przez to postanowilam ze juz nigdy wiecej tam nie pojde dodatkowo w takich miejscach inni pala i mialam nawet takie przytyki czy jestem pelnoletnia a jestem... dodatkowo jak zobaczyl ktos np ze wygralam chcieli pozyczac ta kase na wieczne nieoddanie i rodzice jak sie dowiedzieli to spoko , ale powiedzieli ze mozna na tym duzo przegrac tez wole sie czyms innym zajac niż wysluchiwac czegos takiego , a zeby w takim miejscu nie bylo ludzi to ciezka sprawa... niby jest to latwa kasa ale nie za taka cene pozdrawiam.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować