Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

21 lat i kontrola rodziców

Polecane posty

Gość gość

Hej. Jestem na studiach dziennych, mieszkam z rodzicami, w weekend zazwyczaj spędzam czas ze swoim chłopakiem.albo przyjaciółka. Problem jest taki ze ani ja ani mój chłopak nie możemy razem spać nawet nocować po jakimś weselu bo zaraz tata przyjedzie po mnie. 18-19 lat nawet u koleżanki nocować nie mogłam co dopiero pójść na dyskotekę. Piwa ani wina po 18 pić nie mogłam bo to jeszcze za wcześnie. Wyjazdy do koleżanek nawet na wakacje do miejscowości 3 km od mojego miejsca zamieszkania tez nie wchodziły w rachubę! Gdy poznałam mojego faceta przyjechała wtedy moja babcia i zazartowala ze zięcia synu juz prawie masz. Oczywiście rozmowa do babci ze będzie za chłopakami się rozglądać jak skończy studia. A kwestie ślubu nawet nie wspominam. Wynieść się nie mam gdzie, dostaje stypendium ale ileż tego... Czasem zastanawiam się może dlatego że sami wpadli ze mną gdy tata miał 27 lat a mama 20? Czy przesadzają z tą opiekuńczoscia? Pamiętam jak miałam 14 lat to z koleżanką na rowery w dzień od 14 w wakacje nie mogłam jechać :(.. Porażka

Gość gość
wspolczuje starych. pokaz matce gumki albo tabletki, niech wie ze sie zabezpieczasz