Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

William i Kate w Polsce w lipcu! Agata Duda wypadnie jak g****o

Polecane posty

Gość gość

Nie mogę się doczekać jak tu będą, ciekawe co będą robić!!! Natomiast wiem jedno: piękna i młoda Catherine pobije na głowę ciumcię o równo wygolonym karku, Agatkę. Milczka, baba o antykobiecej fryzurze i stylu, który żałosnie imituje wielką Kate. Kate i Agata będą wyglądały jak pączek przy g*****e, haha nie mogę się doczekac kompromitacji naszej prezydentowej, której nienawidze, haha!!!

Gość gość
up

Gość gość
Spokojnie Pani Agata to nie Anna "Betoniara" Komorowska- Bul 🖐️

Gość gość
wg maja porowynwalna urode. kate przylapano nie raz na takim wygladzie jaki ja mam z anemii i niskiej pensji - mianowicie nie farbowania siwych wlosow i zapadnietej buzi. ona ma chlopieca figure, bylo takie ich zdj chyba w Australii, ona w czarnych legginsac, waska i plaska d.upa. wole agate

Gość gość
No popatrz tak nienawidzisz Agaty i jej stylu, a ks.. Diana matka Williama którym się tak zachwycasz taką podobną fryzure miała i styl ubioru hmm.

Gość gość
dianą się nie zachwycam, tylko kate agata to szara mysz, wstydziłabym się na jej miejscu, ze zostanę postawiona obok takiej osobistości, urody i pochodzenia jak kate porównania dwóch pan będą nieuniknione, a agata przegra w każdej kategorii...

Gość gość
kate ma tez ciekawszego męża szkoda tylko, że taki dzieciorób gdyby nie miał parcia na potomstwo, może bym uwierzyła, ż emu zalezy na kate samej w sobie

Gość gość
Co za wredna plotkara i hejtera z ciebie, babsztylu :o