Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ratunku! Trepanacja czaszki!

Polecane posty

Gość gość

zamierzam zrobić trepanację czaszki i umieścić w głowie trochę gó\wna pewnej osobie, tej samej na którą nie podziałały zastrzyki z kału. Wykonam wszystko zgodnie z procedurami medycznymi ale na żywca bez narkozy, uśpienie będzie proste - łomem w potylicę... Tak będzie dobrze?

Gość gość
D Tak, z tym że będzie lepiej jeśli najpierw poćwiczysz na sobie.. ;) oczywiście musisz obejść się bez narkozy, ale przecież nic to... Dla takiego twardziela jak ty.. :P

Gość gość
a co myślisz o zaszyciu szczura w pochwie? albo mam jeszcze taki pomysł by zmiażdżyć łechtaczkę kombinerkami, ale najpierw sutki... i powyrywać powieki obcęgami wezmę też wkrętarkę na baterie i bedę na żywca wkręcał wkręty w kolano... na koniec palnik i pobawimy się w "okopcenie od\bytu" jak wam się to podoba moi drodzy, taki mój skromniutki zestawik?

Gość gość
Czekaj, idę do kibla i wyobraze sobie ciebie w roli slave'a, wtedy pogadamy. :classic_cool:

Gość gość
To ten gościu od zastrzyków z kalu? Ja wtedy pisałam o czipach :D kafeteria nigdy nie zginie :D

Gość gość
zastrzyk kału prosto w serce, końska strzykawa. Zator murowany, zawał mięśnia sercowego, i to dzięki mojemu kałowi, który jest święty.

Gość gość
Mam mieszane uczucia wobec tych pomysłów.. Ja proponuję związać ofiarę na krześle, następnie powyrywać obcęgami paznokcie najpierw u dłoni potem u stóp, potem zmiażdżyć wszystkie palce młotkiem. Kolejno naciągnąć skórę jąder i przypiąć zszywaczem do uda, nastepnie powbijac szpilki w penisa, a samą końcówkę wsadzic w imadło. Po wszystkim przewrócić krzesło do przodu, a w tyłek wsadzic grubą rurę i wepchnąć ją uderzeniem młotka.. Można jeszcze wybić żeby w międzyczasie oraz oczy albo wyciagnac łyżką na żywo :)

Gość gość
Zęby*

Gość gość
Świetne pomysły!!! Zwłaszcza ten z miażdżeniem palców młotkiem, muszę poszukać chyba gdzieś jeszcze mam klepadło do kosy, to będzie idealne, każdą opuszkę palca z namaszczeniem, jak się fajnie rozbryźnie pod uderzeniem młotka.. stanął mi:P

Gość gość
up

Gość gość
Widzę, iż ktos tu niedawno oglądał "Prawo do zemsty" xD