Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jaśminiówka

Piątek, a to dopiero początek....

Polecane posty

Gość gość
siedzi i co?

Gość gość
dość pracowity miałem dzień, ale już luuz...

Ja na urlopie jestem :) więc mam nadzieję na przyjemne spędzenie czasu.Chodź tylko w domu:) Gdzie tak pracowałeś?Zajęcia jakieś dodatkowe?

Jestem w podróży, nie chcę zasnąć. Jestem chętna na/ do rozmowy.

Anjoli:) Jak miło Cię widzieć :) A ja niedawno wróciłam z podróży i teraz mam nadzieję w słodkim lenistwie odpoczywać, a Co u Ciebie słychać? Jak się masz?Cieszę się ze Cię widzę.

Cieszy mnie Twoja radość... Ogólnie dobrze się mi wiedzie. Fajny, rodzinny weekend przede mną.

Mnie jutro czeka mała imprezka.Jestem.zaproszona na małe party:).Chodź długo nie pobawię tam...A Ty z rodzinką w domku?

Rodzinka już w górach, ja do nich zmierzam, rano się spotykamy.

Ostatnio jak byłam w górach, to było w lato:) ..Super, woow zrelaksujesz się...te powietrze rześkie.I takie czyste.....coś cudownego no, i przyroda niepowtarzalna......uprawiasz narciarstwo:)?????

Trudno to tak nazwać. W moim wykonaniu to wariactwo. Córeczki jadą w góry zahaczyły o Częstochowę, by pomodlić się w wiadomej intencji:)

Wróciłam do domu to taki mój urlop.....w sumie obowiązków większych nie mam....więc mogę go określić mianem dla siebie:) Chodź taki w pełnym znaczeniu urlopu wypoczynkowego, z wyjazdem:) Będę mieć za ok. dwa miesiące:):)

Nie chwalisz się, ja, jak dotąd nie pytam. Skąd powróciłaś, cóż to była podróż?

Pytaj, Anjoli o wszystko:) Zawodowa, ot praca i tyle:)Ja na nartach w ogóle nie potrafię i podziwiam każdego co tą sztukę posiadł !Jestem natomiast wielbicielką jazdy na łyżwach, co wprost uwielbiam:):)A w górach wstyd się przyznać, ale polskich nie widziałam :(

Światowa z Ciebie kobieta. Ja cóż, Polskę kocham i te nasze góry tyż.

polska jest piekna:).z pewnoscią chodź w tak niewielu jej miejscach byłam....Ale taka Wawa np.Podoba mi się ogromnie:)Tam byłam:)

W sumie, to prawie każdy ma jakieś fajne zajęcia w piątek wieczorem...pewnie zaledwie garstka istnieje takich ludzi jak ja ....siedząc na kafe:) albo kto wie może tylko ja sama tu jestem :)

To byłoby zbyt piękne. Samotność wydaje się być systemowo wpisana w ludzkie życiorysy. Kogoś mi przypominasz. Nie śmiem zapytać...

Nie śpisz jeszcze. Do jutrzejszego wyjścia się przygotowujesz?

Tak, i nie będę jeszcze spała długo dzisiaj.Właśnie w wyniku pewnego konfliktu, w którym poczułam się oszukana znalazałam się dziś, teraz w tym miejscu A przecież mój piątek był zaplanowany.....otttt eeeee, szkoda słów ....proza dnia,Potrzebowałam okrutnie oderwania się od ciemnych myśli....