Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłop to śmieć

Polecane posty

Gość gość

Zostawię go z uśmiechem na ustach.

Gość gość
I bardzo dobrze. Ja juz pol roku temi zostawilam i dawno nie czulam sie taka szczęśliwa

Gość gość
A dlaczego śmieć ?

Gość gość
Tu Autorka. Bo przy kolegach pokazuje, że mi kwiaty kupuje i torciki a w życiu codziennym jest śmierdzącym egoistą. Byłam bardzo chora przez 4 dni to nawet herbaty mi nie zrobił. Potrafi grać w gry komputerowe non stop przez 48h bez spania, międzyczasie chodzi na ryby z kolegami. Chciałam do lekarza to nie mogłam się doprosić, koledzy zadzwonią to w 3 sekundy go nie ma w domu. Dodatkowo jest brudasem i lubi swój smród. Ma 33l a jest totalną kłodą do życia we dwoje. Nie potrzebnie dałam mu czas.

Gość gość
Niech się wali :D

Gość gość
nie warto z takim skunksem zycia marnowac

Gość gość
Tu Autorka. A i jeszcze. Gotuje mu obiadki, zawsze wraca z pracy i ma gorący podany,to potrafi się nażreć w pracy pizzy i gyrosów z kolegami i wchodząc do domu oświadcza,że nie jest głodny nie przyznając się do tego że zjadł z kolegami. Kłamca i manipulant zasrany. Mieszkamy sami nie jestem w stanie zjeść dwóch obiadów. Na drugi dzień nie ugotuje bo jem ten wczorajszy obiad to drze mordę na mnie, że jak mogłam nie ugotować obiadu! Ugotuje za dużo, po co tyle gotujesz! Ledwo żyje przy tym z.y.e.b.i.e

Gość gość
brudasa, tylko porób, pozamiataj i zrób obiadek to jego interesuje natychmiast z nim zerwij.

Gość gość
Nudziarz, kłamca, egoista, brudas, manipulant samo zło. Jak k.u.t.w.a można trafić na takie nic. Trzeba mieć mega pecha

Gość gość
TuAutorka. A przy znajomych mam się uśmiechać i opowiadać same superlatywy o nim i o naszym związku. Fałszywiec zasrany.

Gość gość
autorka w jakim wieku jest?

Gość gość
Mam 34lata on 33

Gość gość
No to rozpuściłaś śmiecia:P Dlaczego on myśli, że gotowanie mu obiadków to Twój z****** obowiązek.

Gość gość
Tu Autorka. Jestem we wczesnej ciąży, on bardzo tego dziecka chce, tak kocha już to dzieciątko Aż na aborcje już nazbierał.

Gość gość
Kolejna psychiczna prowokacja ;)

Gość gość
Tu Autorka. Dla tego śmiecia dzień bez Gierek i rybek to dzień stracony. W życiu nic załatwić nie potrafi. Ostatnio miał stłuczkę nie ze swojej winy to nawet nie wziął danych od sprawcy i musi sobie auto sam k.r.e.ty.n naprawiać.Ma 33 l a nic kompletnie nie wie o życiu. Full mnie okłamał to i zemsta będzie słodziutka.

Gość co za tępa suka
gość wczoraj To z tobą jest coś nie tak nie z nim, chce chłopa usidlić na siłe i zrobić z niego pantofla, a TAKIEGO HOOJA, co za tępa suka

Gość gość
Do 03.26 Obronił swój swojego :D żegnamy brudasów