Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jezu ile bym dał żeby mieć dziewczynę

Polecane posty

Gość gość

nie daje już rady w samotności

Gość gość
ile masz lat?

Gość gość
26 lat :( wiem stary dziad ze mnie zaraz mi stuknie 30tka i dalej pewnie będę sam.

Gość gość
Nie będziesz jej miał ale to pewnie już wiesz, kolejna rzecz - jesteś bardzo poważnie chory i naprawdę dziwi mnie to że jakąś dziewczyną tak się zadręczasz, a swoją chorobą nic.

Gość gość
nie jestem tak poważny chory tylko załamany, zdołowany, dobity chodzę do psychiatry i mam stwierdzoną depresje.

Gość gość
A skąd ty wiesz ze chory? Gdzie to pisze ?wtf jakie debile

Gość gość
nie będę jej miał bo dziewczyny za dużo wymagają chcą faceta który będzie we wszystkim idealny.

Gość gość
A depresję z jakiego powodu? Bo nie masz dziewczyny? ?A może akurat poznasz jeszcze Całe życie przed tobą człowieku, nie zalamuj się :D NA jakiś portal randkowy wejdź np sympatia pl a nie tutaj na kafeterie ,bo cię zachwile zje stado bab! A tu wchodzą różne kobiety także lepiej uważaj.

Gość gość
poważnie*

Gość gość
Oj tam oj tam .. Ideałów nie ma! Facet ma szanować i kochać, a nie być idealny!

Gość gość
a co ty myślisz, że nie próbowałem korzystać z portali randkowych, czatów i poznać dziewczyny w życiu realnym? nie wyszło jedynie kosze, chamskie traktowanie.

Gość gość
Ja sobie też mogę wpisać w GOŚĆ IMIĘ -PAWEŁEK no i ?? Większość tu to napenwo kobiety.

Gość gość
To może ty wybierasz nie takie ?? Lecisz na taki plastik fantastic, to ci trafiają same larwy :(

Gość gość
dla kobiet facet musi być bardzo przystojny który będzie robił wrażenie na wszystkich dziewczynach/kobietach.

Gość gość
Wy chyba macie albo wygórowane jakieś ambicje, albo szukacie modelek ,rodem CkM Tyle kobiet na swiecie i każda niby wredna? Hmm

Gość gość
Mówisz o samotności, czym jest według ciebie samotność? Samotność nie istnieje, wydaje ci się że jesteś samotny bo inni tak mówią, bo inni są samotni. Gdybyś nie znał słowa "samotność", np gdybyś mieszkał na pustyni sam i do momentu dopóki nie zjechali by się do ciebie ludzie i nie zaczęli cię przekonywać że jesteś samotny, że powinieneś być z ludźmi bo taki stan to samotność ty uległbyś ich przekonaniom i faktycznie uznałbyś się za samotnego. Do czego ci dziewczyna potrzebna? Życie to tysiące wariantów nie tylko dziewczyny. Wyobraź sobie gdybyś czuł taki sam pociąg do drzew albo rzeki, jeziora - czy nie byłbyś spełniony i sczczęśliwy?

Gość gość
No to chyba serio same debilki spotykasz albo takie dyskotekowe pustaki! Facet ma być normalny , nie wszystkie patrzą na wygląd i nie wszystkie mają faceta tylko dla sponsoringu lub po to aby się nim chwalić. Twój typ to takie lalunie, z reguły takie są. Nie dojrzale do niczego! Ani do związku, ani do życia.

Gość gość
dzisiaj liczy się na 1 miejscu wygląd potem kasa na charakter mało która patrzy.

Gość gość
gość dziś nie szukam takich pań jak z rodu CKMa tylko normalny piszę z własnego doświadczenia nawet mało atrakcyjna która nie wygląda zbyt specjalnie może cię źle potraktować.

Gość gość
No to nie znam takiej ani jednej ,która patrzy na kasę. .

Gość gość
Gdzie ty mieszkasz, że tam napotykasz takie kobiety? ???? Omg dziś to każdy zarabia na siebie i kasa faceta nie jest potrzebna, przynajmniej mnie!

Gość gość
Jestem teraz samotnikiem bo się ode mnie wszyscy odwrócili.

Gość gość
gość dziś niestety wiekszość dziewczyn/kobiet leci na wygląd potem na kasę.

Gość gość
mój typ to nie lalunia jak z dyskotetki tylko normalna bez nałogów i nie koniecznie z idealną figura.

Gość gość
Wszyscy to znaczy? Nie masz kolegów bo ?? Ja nie ogarniam

Gość gość
mieszkam na Podkarpaciu

Gość gość
podobają mi się też kobiety z nadwagą więc nie wiem czy mam tak duże wymagania :D

Gość gość
Aaaa.. to ten pravik92 :D

Gość gość
Człowieku, najprawdziwsi z najprawdziwszych facetów któych ja sam admiruje to samotnicy. Samotność powinna być opoką prawdziwego mężczyzny - dlatego cierpisz bo odrzucasz ten dar zamiast rozsmakować się w nim, samotność jest ci dana za darmo, a inni muszą o nią zabiegać spójrz na marynarzy, wędkarzy, poetów, filozofów, artystów. Poza tym to kobieca aura jest zawsze towarzyska, a nie męska, mężczyzna jest zdolny do największych aktów samotności, to samiec od początku stworzenia jest przystosowany do samotniczego trybu życia, samotnego nie znaczy bez udziału niczego - nie. Samotność to stan umysłu, a nie kwestia tego czy masz partnerkę/partnera.

Gość gość
gość dziś bo się odwrócili bo widzieli że jestem załamany, nie chciałem imprezować co chwile i wyrywać też panienek.