Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciągle śni mi się chłopak z czasów gimnazjum

Polecane posty

Gość gość

Na codzień nie myślę o nim. Nie widziałam go jakieś 12 lat. A od co najmniej roku śni mi się dość często. Zazwyczaj są to sny ze się całujemy, ze go pragnę. W rzeczywistości te kilkanaście lat temu byłam nim troche zauroczona przed liceum,na jednej imprezie tez sie calowalismy, a wczesniej chodzilismy razem do klasy i zawsze mnie zaczepial (ciągnięcie za wlosy itd.), takie wiecie gowniarskie zaloty. W liceum każde poszło w swoją stronę on już miał dziewczynę ja swoje życie i adoratorow. Tyle lat minęło a on teraz tak czesto mi się śni. Mam 30 lat, od 7 lat jestem z obecnym mężem, mamy 2 dzieci. Przed mężem miałam różnych chłopaków a tylko ten jeden ze szkoły mi się śni. Nie wiem jak to wytlumaczyc

Gość gość z planem
Nigdy nie zasadził Ci bolca w odróżnieniu od tych innych i to temu tak Ci w łepku siedzi. Pobaw się w tropicielkę i obczaj czy ma nk czy innego fejsa. Jest nadzieja, że jest szerbaty i łysy i przejdzie bez drązenia tematu głębiej.

Gość gość
Juz Ci tłumacze! W twoim małżeństwie coś nie funkcjonuje, coś może zachowanie męża, może coś innego uwiera cie tak bardzo ze podświadomie idealizujemy sobie innego mężczyznę...

Gość gość
Ma fb ma tam raptem 2 zdjęcia i nadal wygląda dobrze. Ale dziwni mnie to że właśnie on mi się śni bo gdy wtedy chodziłam z nim do klasy to byłam bardzo zauroczona jego kolega, wzdychalam do niego:-) kolegę który mi się śni lubiłam jako kolegę z klasy i dopiero jak skończyliśmy gimnazjum i gdzieś się spotkaliśmy przypadkowo to zaprosił mnie na imprezę. jadąc tam dalej myślałam o jego koledze, który przyprowadził wtedy inna dziewczyne i tak wyszło ze to właśnie kolega z klasy się mną zaopiekowal i wtedy się też calowalismy. Na drugi dzień tez spędziliśmy fajny dzień razem i to wszystko. Byly wakacje i pozniej w liceum każde poszło w swoją stronę, ja nie przeżywałam ze on ma dziewczynę...bo znowu dalej siedział mi w głowie tamten jego kolega. Tylko ze to nie ten kolega mi się sni (choć też z nim nigdy nie spałam), a ten z klasy.

Gość gość
Ale to nie mężczyzna tylko dzieciak z gimnazjum jest w tych fantazjach ...

Gość gość
10:46 ale ja go właśnie nie idealizuje, nigdy nie śni mi się jako partner, zawsze są to sny z podtekstem seksualnym. Na codzień tez nie zaprzatam sobie nim głowy bo nie było nigdy między nami nic poważnego, zauroczylam się na chwilę po tej imprezie i tyle, ale nie płakałam w poduszkę ze ma inną. W moim życiu byli inni mężczyzni z którymi łączyło mnie znacznie więcej i żaden z nich nigdy mi się nie snil.

Gość gość z planem
Bzyknij go, co Ci szkodzi. Tylko tak dyskretnie. To karma się upomina o dopełnienie i Pan Jezus jest smutny, a podświadomość w związku z tym troluje Towje sny ... ;)